HUROEN
Despre noiEvenimenteSportivi
Open Gheorgheni ► YouTube Galerie foto
Logó
AntrenamenteFilialeContact

Evenimente

Se conturează o nouă cooperare cu boxul american  

Sportivul academiei noastre, Huszár Dávid, printr-un program internaţional de educaţie, urmează cursurile unei şcoli din SUA. El continuă activitatea sportivă la clubul de box Fullmer Brother Boxing Gym în oraşul Salt Lake City. Va evolua ca boxer legitimat la competiţiile organizate de federaţia USA Boxing. Un prim pas important în vederea cooperării între boxul din Gheorgheni şi lumea boxului din SUA.

Dl. Huszár Árpád, preşedintele clubului nostru, a vizitat fiul său Dávid în SUA. În perioada călătoriei au căutat şi relaţii cu persoane importante ale sportului din America. Au vizitat săli de antrenamente din New York, Salt Lake City şi Washington. S-au întâlnit cu dl. Yuri Foreman, fost campion mondial de box.

S-au înţeles ca dl. Foreman să viziteze oraşul Gheorgheni, unde va organiza un cantonament specific pentru sportivii de aici. Data exactă a vizitei va fi fixată în următoarele luni.

Însă şi un alt rezultat important a avut vizita în SUA a d-lui Huszár Árpád. Se configurează un program bilateral, prin care tinerii boxeri talentaţi ai academiei noastre vor avea posibilitatea de-a căpăta experienţă în lumea boxului american. Este o foarte mare şansă pentru copii noştri– afirmă dl. Huszár Árpád.

FrameFrameFrameFrame
Frame
Eagle Icon

Am avut oaspeţi: sportivii clubului Madárfészek Ökölvívó Akadémia din Budapesta  

Este aproape o tradiţie ca sportivii clubului Madárfészek Ökölvívó Akadémia din Budapesta să ţină cantonamentul de iarnă la noi, în Gheorgheni. În ianuarie, timp de o săptămână, am avut mai multe antrenamente comune, atât în sala de antrenament, ca şi în aer liber.

De exemplu: sportivii au avut programe dure de alergat de mulţi kilometrii pe drumuri abrupte înzăpezite. Am făcut şi drumeţii montane, printre care am ajuns pe vârful muntelui Délhegy, după 22 kilometrii de drum îngreunat cu zăpadă de 70-80 cm. Putem spune: am avut zile de neuitat.

FrameFrame
Eagle Icon

Am organizat prima Cupă "Székely Régió"  

Pe data de 19 decembrie 2018, am organizat primul nostru concurs de box, în Gheorgheni. În sala noastră de antrenament, la centrul de fitness Fit Point au participat cele două cluburi de box din Miercurea Ciuc, clubul Markos Béla Akademy şi clubul Spartan.

Boxerii partcipanţi din Gheorgheni, Kolumbán Róbert, Csiki Róbert, Csibi Eduárd, Tóth Szilárd Szabolcs, Pál Szilveszter, Búzás Róbert, Popa Ionica, Vajda István, Garai Endre, Benedek Péter, Illyés Alpár şi Tóth Anna au dat randamente foarte bune la această competiţie. Realizările lor le-au adus medalii, diplome de merit şi multe aplauze.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Rezultate foarte bune la Salonta  

În data de 15-16 decembrie 2018, a fost organizată cupa memorială "Teodor Silaghi" la Salonta, unde au participat şi tinerii sportivi ai Academiei de Box Erdélyi Godako. Pentru ei (Kolumbán Róbert, Csíki Róbert, Tóth Szilárd Szabolcs, Popa Ionică, Páll Szilveszter, Búzás Róbert şi Vajda István) prezenţa la acest concurs a fost prima performanţă publică. Cu toţii au obţinut rezultate remarcabile.

Csíki Róbert, Kolumbán Róbert şi Búzás Róbert au obţinut locul I., Tóth Szilárd şi Popa Ionica au obţinut rezultate de egalitate.

Kolumbán Róbert a ajuns în finală, dar după un meci foarte dificil, a obţinut locul II., ca şi Vajda István.

Trebuie menţionat că la primele lor meciuri boxerii noştri au învins sau au jucat meciuri egale cu adversari cu mult mai mare experienţă.

Frame
Eagle Icon

În primele luni ale anului 2018, am ţinut antrenamente de recrutare în zona Gheorgheni. Am întâlnit foarte mulţi copii talentaţi şi însufleţiţi la Joseni, Suseni, Valea Strâmbă şi Ciumani. Mulţi dintre ei s-au înscris la academia noastră, numărul copiilor, care practică box acum în centrul nostru, a ajuns la 50.

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Debutul sportivilor Academiei de Box Erdélyi Godako a fost în decembrie anul 2017, la Cupa Decembrie din Miercurea Ciuc. La această competiţie am participat cu 9 sportivi, şi toţi au obţinut locul I.: Ferencz Eszter (48 kg), Török Eszter (56 kg), Farkas József (42 kg), Czink György (51 kg), Berszán Szilárd (54 kg), Kolumbán Róbert (57 kg), Huszár Dávid (69 kg), Benedek Szilveszter (101 kg).

FrameFrame
Eagle Icon

În 2017, în finala campionatului feminin de box din Ungaria, sportiva de 17 de ani din Gheorgheni, Ferencz Eszter a obţinut un rezultat istoric. Ea a cucerit prima medalie de aur pentru Academia de Box Erdélyi Godako.

FrameFrame
Eagle Icon

După mai mulţi ani de antrenamente, primul elev al academiei noastre, Huszár Dávid în a intrat în ring în anul 2016. A ajuns până la semifinalele Campionatului de Box din Ungaria, în categoria juniori II.

Frame

Sponsori

Enger logóSzékely Falat logóPlasmatherm logó
Securitech logó
Bauer Hochei logó
Fezosza logóSzékely Budo-Sport logó
Transport Csata Levente logó
Láng Sport logóaqua instal logóMuskátli logó
Mulligan logóAnda Panzió logóDitrói Pékség logó
Industry Transilvan logóBGA logóGlover Constructs logó
Mulligan logóSilstyle logóFontenaturis logó
BertisSmart SafetyEQ Oils
Smart Safety Smart Safety
Smart Safety Smart Safety

Parteneri

Magyar Ökölvívó Szakszövetség logó
Boxing Gloves Icon
Despre noiEvenimenteSportiviAntrenamenteFilialeContactHarta site
Site realizat şi hosting deColorWeb logo