HUROEN
Despre noiEvenimenteSportivi
Open Gheorgheni ► YouTube Galerie foto
Logó
AntrenamenteFilialeContact

OPEN GHEORGHENI

20-27 IUNIE 2022

Open Gheorgheni Facebook

Open Gheorgheni YouTube


FrameFrameFrame
FrameFrameFrame

Open Gheorgheni logo

Program Gheorgheni Open

Marți 21 iunie:
  • 08:00 - 9:00 Cântarul oficial și examinare medicală - Pensiunea Muskatli
  • 12:00 - 13:00 Festivitate de deschidere – Parcul central al orașului
  • 15:00 - 18:00 Prima sesiune de meciuri – Centrul Sportiv Godako
  • 18:30 - 20:30 A doua sesiune de meciuri – Centrul Sportiv Godako

22 iunie - 26 iunie:
  • 08:00 - 9:00 Cântarul oficial și examinare medicală - Pensiunea Muskatli
  • 14:00 - 17:00 Prima sesiune de meciuri – Centrul Sportiv Godako
  • 17:30 - 20:00 A doua sesiune de meciuri – Centrul Sportiv Godako

Open Gheorgheni, festivitate de deschidere

Marți la prânz, în centrul orașului Gheorgheni, sportivii s-au aliniat în spatele steagurilor a 13 țări pentru a participa la deschiderea competiției internaționale Gheorgheni Open.

Aici, Árpád Huszár, presedintele Clubului Sportiv de Box Godako din Transilvania, gazda evenimentului, viceprimarul Emil Len, președintele Federației Române de Box, Vasile Câtea, secretarul general Daniel Ion și directorul turneului, Viorel Sima, au salutat sportivii. Delegatul EUBC, supervisorul competitiei Henrik Tavio din Finlanda, s-a adresat, de asemenea, publicului.

În cadrul ceremoniei de deschidere, jurămintele sportivilor au fost recitate în limba română de Nela Nițu, în limba maghiară de Lívia Kozma și în limba engleză de Matia Bender din Croația.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame

Viitorii campioni mondiali se întâlnesc la Open Gheorgheni


Peste două sute de sportivi din treisprezece țări vor concura la turneul de box Open Gheorgheni. Acesta este primul turneu internațional de acest gen, dar planul este de a-l organiza în mod regulat de la an la an.

Frame

Marți, la ora 12:00, în centrul orașului va avea loc ceremonia de deschidere a turneului internațional Open Gheorgheni, urmată la ora 15.00 de prima serie de meciuri la Centrul Sportiv Godako,.

"Este o mare onoare pentru Clubul Sportiv de Box Transylvanian Godako, dar și pentru oraș, faptul că ni s-a acordat dreptul de a găzdui turneul. Trebuie să asigurăm un nivel înalt de organizare, care să corespundă standardelor internaționale", spune Árpád Huszár, șeful clubului sportiv.

Viorel Sima, reprezentantul Federației Române de Box (FRB), a declarat că organizarea unui astfel de eveniment nu este o sarcină ușoară și necesită un efort financiar considerabil, dar merită: sportul poate fi cel mai bun ambasador al țării și al orașului, oferindu-i posibilitatea de a obține recunoaștere dincolo de granițele sale. Anul acesta va fi prima ediție a Openului de la Gheorgheni, dar speră că va deveni un eveniment tradițional pentru mulți ani de acum încolo. El a mulțumit primăriei și administrației județene pentru că i-au recunoscut importanța și au sprijinit organizarea sa.

Viceprimarul Len Emil a subliniat că boxul, apărut ca un sport nou, a devenit una dintre mândriile orașului Gheorgheni și a promis sprijinul municipalității pentru anii următori.

Openul de la Gheorgheni îi va reuni pe cei mai buni sportivi de la categoriile de vârstă U14 și U16 și nu este exagerat să spunem că vor fi câțiva dintre ei care vor deveni în timp campioni mondiali și olimpici și care vor câștiga prima lor experiență internațională la Gheorgheni.

De asemenea, in timpul competitiei copiii pot întâlni campionii mondiali Francisc Vastag, și Dorel Simion.

Luni, va avea loc ședința tehnică și tragerea la sorți, urmând ca marți, de la ora 15:00, și în celelalte zile, de la ora 14:00, să înceapă meciurile, care vor putea fi urmărite în direct și pe pagina de YouTube a evenimentului, www.youtube.com/channel/UC0mTHmrTbNIx4pbHreRj3fg dar toți iubitorii sportului sunt bineveniți în tribune pentru a-i încuraja pe tinerii din Gheorgheni", a declarat Barabás Csaba, presedintele Asociației Arbor, care coordonează organizarea evenimentului.


Conferință de presă despre Open Gheorgheni

Frame

Termenul limită pentru înscrieri nu s-a încheiat încă, dar se știe deja că la turneul internațional Gheorgheni Open de la Gheorgheni vor fi prezente cel puțin 13 echipe naționale, circa 250 sportivi.

Potrivit lui Árpád Huszár, șeful clubului gazdă, Asociatia Club Sportiv de Box Godako Din Transilvania, 13 țări s-au înscris deja, la concurs, ceea ce înseamnă că la Gheorgheni vor fi prezente echipele naționale ale Ciprului, Azerbaidjanului, Italiei, Croației, Letoniei, Israelului, Ucrainei, Greciei, Slovaciei, Republicii Moldova, Bulgariei și Ungariei, precum și cele mai bune pugiliști din România.

Principalul organizator al evenimentului este Federația Română de Box.

La conferința de presă a participat și primarul orașului, Csergő Tibor, care a subliniat că performanțele obținute de sportivii din Gheorgheni în ultimul an și jumătate sunt fără precedent. Administrația locală are datoria de a sprijini o astfel de competiție. Municipiul Gheorgheni contribuie cu 40.000 de lei la organizarea Gheorgheni Open și, după cum a adăugat Csaba Barabás, șeful Asociației Arbor, care coordonează evenimentul, Consiliul Județean Harghita sprijină evenimentul cu 50.000 de lei.

Administrația locală are datoria de a sprijini o astfel de competiție. Gheorgheni Gheorgheni contribuie cu 40.000 de lei la organizarea Gheorgheni Open și, după cum a adăugat Csaba Barabás, șeful Asociației Antreprenorilor Arbor, care coordonează evenimentul, Consiliul Județean Harghita sprijină evenimentul cu 50.000 de lei.

Evenimentul va începe pe 20 iunie.

Sponsori

Enger logóSzékely Falat logóPlasmatherm logó
Securitech logó
Bauer Hochei logó
Fezosza logóSzékely Budo-Sport logó
Transport Csata Levente logó
Láng Sport logóaqua instal logóMuskátli logó
Mulligan logóAnda Panzió logóDitrói Pékség logó
Industry Transilvan logóBGA logóGlover Constructs logó
Mulligan logóSilstyle logóFontenaturis logó
BertisSmart SafetyEQ Oils
Smart Safety Smart Safety
Smart Safety Smart Safety

Parteneri

Magyar Ökölvívó Szakszövetség logó
Înapoi Sus
Boxing Gloves Icon
Despre noiEvenimenteSportiviAntrenamenteFilialeContactHarta site
Site realizat şi hosting deColorWeb logo