HUROEN
RólunkSportközpontEseményekSportolóink
Gyergyó Open ► YouTube Fotók
Logó
EdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolat

Rólunk írták 

Itt az Erdélyi Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémiát érintő sajtómegjelenéseket gyűjtjük egy helyre. Ezúton is felkérjük a különböző sajtóműhelyeket Erdélyből és Magyarországról egyaránt, hogy amennyiben közöltek tudósításokat akadémiánkkal kapcsolatosan, küldjék el nekünk az elérhetőségét, hogy azt is közzétehessük itt.

Természetesen a jövőbeni megjelenéseket is folyamatosan követni kívánjuk, várjuk ezeket is.

Eagle Icon
Frame
Popa Ionica Jancsi szerezte meg a gyergyószentmiklósi székhelyű Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub (EGÖSK) első romániai bajnoki érmét. A fiatal bokszoló a Zsilvásárhelyen megrendezett ifjúsági országos bajnokságon, az U16-os korosztály 50 kilogrammos súlycsoportjának döntője után állhatott fel a dobogó második fokára. A versenyen mellette még ketten, Csiki Róbert és Tóth Szabolcs léptek szorítóba a gyergyóiak közül.

Székelyhon logo
Frame
Több mint negyven éve történt a szombatihoz hasonló léptékű esemény Gyergyószentmiklóson: a műjégpálya megépítése óta az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont lesz Gyergyószék legnagyobb mértékű sportberuházása. Az alapkövet helyezték most el. A város északi kijáratánál, a Gyergyószárhegy felé vezető út közelében áll majd az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont, amelyet a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) épít, a magyar kormány támogatásával.

Székelyhon logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo  Krónika logo
Frame
Gyergyószentmiklóson edzőtáboroztak múlt héten a budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémia kiemelt sportolói. A csapatot és edzőiket Huszár Árpád, az Erdélyi Madárfészek – Godako Ökölvívó Akadémia látta vendégül. Az erőnléti felkészülés részeként több edzést tartottak együtt a gyergyószentmiklósi bokszolókkal, mind teremben, mind a szabadban. A részvevők aligha fogják elfelejteni ezeket a januári napokat.

Székelyhon logo
Frame
Nyolc sportoló kész arra, hogy országos versenyeken képviselje a Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémiát. A gyergyószentmiklósi székhelyű bokszklubnál tízéves szisztematikus szakmai program elején tartanak, a 2028-as olimpiát célozzák meg. A 2018-as év történéseiről, és a 2019-re vonatkozó tervekről beszél Huszár Árpád, az akadémia vezetője.

Székelyhon logo
Frame
Életük első versenyén léptek ringbe hét végén a gyergyószentmiklósi Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémia 10–14 év közötti sportolói. A Nagyszalontán megrendezett Szilágyi Teodor Emlékversenyen hét gyergyói ökölvívó-reménység indult, és mindegyikük nagyszerűen teljesített.

Székelyhon logo
Frame
Az Erdélyi Madárfészek-Godako Ökölvívó Akadémia gyergyószentmiklósi központjának sportolói ötnapos edzőtáboron vettek részt. Az Anda panzió területén megtartott esemény a vakáció első hetére esett, ezért nem volt akadálya annak, hogy minden olyan gyermek részt vehessen, aki ezt az elmúlt évben bizonyított munkájával, komolyságával kiérdemelte. Amint arról a Gyergyói Hírlap is beszámolt, a szentmiklósi központban fejlődő fiatal bokszolókhoz csatlakozott több csíkszeredai is, akik már hosszabb ideje űzik ezt a sportot, de természetesen ők is bőven találkoztak újdonságokkal.

Gyergyói Hírlap logo
Frame
Újabb fontos visszajelzést kaptunk arra vonatkozóan, hogy az ökölvívó akadémiánk iránt komoly érdeklődés van nemcsak helyi, de sokkal szélesebb szinten is. Ennek köszönhető, hogy műsort forgatott nálunk a magyarországi közszolgálati televízió M1 csatornájának népszerű műsora, a Kárpát Expressz stábja. A riportban megszólal szakmai vezetőnk Erdei Zsolt, Huszár Árpád, az akadémia gyergyószentmiklósi vezetője, valamint több sportolónk is.

M1 logo
Frame
Ismét Gyergyószentmiklóson tartott edzést gyermekeknek és fiataloknak az ökölvívó Erdei Zsolt, becenevén Madár. A korábbi profi világbajnok bokszoló, az Erdélyi Madárfészek-Godako Ökölvívó Akadémia szakmai vezetőjeként beszélt a sportfejlesztéseket érintő fejleményekről.

Székelyhon logo
Frame
452 millió forintos támogatást nyújt Magyarország kormánya ahhoz, hogy Gyergyószentmiklóson felépüljön az Erdélyi Madárfészek-Godako Ökölvívó Akadémia központi edző- és versenycsarnoka. Az építkezés már idén elkezdődik- erről és egyéb részletekről tájékoztatott Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség vezetője.

Gyergyói Hírlap logo
Frame
Több száz millió forinttal támogatja a magyar kormány Gyergyószentmiklóst. Többek közt az Erdélyi Madárfészek Godako Ökölvívó Akadémia központi edző- és versenycsarnokának megépítését is támogatják.

Fény TV
Frame
A Magyar Időknek adott interjút Erdei Zsolt. Arról is beszélt, hogy több mint 450 millió forint támogatást nyújt Magyarország Kormánya a határon túli tehetségek felkarolására.

Magyar Idők logo
Frame
A Böjte Csaba atya alapítványához tartozó otthonokban nevelkedő nehéz sorsú gyermekek számára is megnyílik a lehetőség, hogy akadémiánk keretében sportolva eljussanak a legmagasabb csúcsokra is – írta a Gyergyói Hírlap 2018 januárjában.

Gyergyói Hírlap logo  Gyergyói Hírlap logo
Frame
Sikeres év volt a 2017-es Akadémiánk számára, de még magasabbra kerül a léc, újabb magyarországi és romániai bajnoki címek jelentik a célt rövid és hosszabb távon is- összegezte Huszár Árpád klubelnök évértékelő interjújában.

Gyergyói Hírlap logo  Gyergyó TV logo
Frame
Az akadémia keretében sportoló ökölvívóink közül számosan decemberben estek át a tűzkeresztségen és versenyen is a kötelek közé léptek. Sikerrel.

Székelyhon logo
Frame
Sepsiszentgyörgy bekapcsolása is elkezdődött az Akadémia-rendszerbe. Mindez 2017 novemberében vált nyilvánossá.

Székelyhon logo  Háromszék logo  Székely Hírmondó logo
Marosvásárhelyi Rádió logo
Frame
Kiemelten az Erdélyi Madárfészek-Godako Ökölvívó Akadémia megalapítása, céljai voltak annak a műsornak a témái, amelyet az Echo Tv mutatott be 2017 októberében. A műsor a Székelyföldön létrehozott jégkorong és labdarúgó akadémia tevékenységéről is tájékoztatta a közvéleményt.

Echo TV
Frame
Győzött a döntőben, és ezzel történelmet írt a 17 éves Ferencz Eszter. Ő szerezte meg a gyergyószentmiklósi GODAKO boksz klub és egyben az év elején alapított Székelyföldi Madárfészek Godako Akadémia első bajnoki aranyát.

Gyergyói Hírlap logo  Fény TV
Frame
Orvbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke fogadta Erdei Zsoltot, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség vezetőjét 2017 októberében. A megbeszélésről a Magyar Idők és más magyarországi sajtóműhelyek is beszámoltak. A magyar ökölvívás számára az egyik lehetséges kitörési pontot a határon túli magyar fiatal bunyósok bekapcsolása jelenti az anyaországi versenyrendszerbe, ezt a célt szolgálja a székelyföldi akadémiahálózat kialakítása – olvasható a találkozóról szóló tudósításban.

Magyar Idők logo  24.hu logo
Frame
A Fit Point edzőközpontba, a korábbinál lényegesen jobb körülménye közé költözött át az akkor még 20 fős bokszoló csapat -tudósított a Gyergyói Hírlap 2017 májusában.

Gyergyói Hírlap logo
Frame
Egy hónappal, az akadémia megalapításának bejelentése után már a rendszeres program szerint beindult tevékenységről számolhatott be a sajtó. Iskolákban rendhagyó testnevelésórákon zajlott a sportág népszerűsítése.

Székelyhon logo  Gyergyó TV logo
Frame
Mintegy harminc fiatal kóstolt bele 2017 januárjában a boksz világába Gyergyószentmiklóson Erdei Zsolt vezetésével. Ez volt az a nyilvános esemény, ahol elindult a toborzás az Erdélyi Madárfészek Ökölvívó Akadémia számára. Több sportolónk ennek hatására fordult az ökölvívó sport felé.

Gyergyói Hírlap logo  Székelyhon logo
Fény TV  Gyergyó TV logo  Erdély TV logo
Frame
Ökölvívó akadémia létesül Székelyföldön, Gyergyószentmiklós központtal – hangzott el az első hivatalos bejelentés 2017 január 20-án. Magyar bajnokokat akarnak nevelni – adta hírül a sajtó.

Gyergyói Hírlap logo  Csíki Hírlap logo  Udvarhelyi Híradó logo
Székelyhon logo  Hargita Népe logo  Krónika logo
Fény TVGyergyó TV logo

Támogatók

Enger logóSzékely Falat logóPlasmatherm logó
Securitech logó
Bauer Hochei logó
Fezosza logóSzékely Budo-Sport logó
Transport Csata Levente logó
Láng Sport logóaqua instal logóMuskátli logó
Mulligan logóHurom Buda logóAnda Panzió logó
Ditrói Pékség logóIndustry Transilvan logóBGA logó
Mulligan logóFontenaturis logóSilstyle logó
Glover Constructs logóEQ Oils

Partnerek

Magyar Ökölvívó Szakszövetség logó
Vissza Fel
Boxing Gloves Icon
RólunkSportközpontEseményekSportolóinkEdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolatOldaltérkép
Készítette és üzemelteti aColorWeb logo