HUROEN
RólunkSportközpontEseményekSportolóink
Aktuális infókért, hírekért kövesse Facebook-oldalunkat!
Logó
EdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolat
Gyergyó Open Gyergyó Open fotók ► YouTube

Legújabb események

Birkózó edzések indulnak!

Birkózó edzésekre várjuk a jelentkezőket – 8 és 12 év közötti gyerekeket – a gyergyószentmiklósi sportközpontunkban.

Az első edzés január 16-án 15 órakor kezdődik, és minden héten kedden és csütörtökön 15 órától lesznek edzések. Az edzéseket Kovács Zoltán fogja tartani, aki többszörös országos bajnok, és szakmai támogatást nyújt ehhez a Román Birkózó Szövetség alelnöke, Ballai Sándor, aki amellett, hogy szintén többszörös országos bajnok, veterán világbajnoki címmel is rendelkezik.

Jelentkezni Máthé Istvánnál (telefon: 0747-284.939), vagy Csiki Emíliánál (telefon: 0748-860.860) lehet.

Frame
Eagle Icon

Nagyszerű évet zártunk, és ezt jól esett összegezni az évzáró ünnepségünkön

Kilenc sportolónk szerepelt Magyarország színeiben nemzetközi versenyeken, a serdülő, junior, illetve U22-es Európa-bajnokságon, közülük ketten pedig a junior világbajnokságon. Csapatunk összesen 103 érmet (67 aranyat, 23 ezüstöt és 13 bronzot szerzett a különféle viadalokon, köztük két történelmi Európa-bajnoki bronzérmet.

Karácsony másodnapján, a gyergyószentmiklósi sportközpontunkban adtuk át a díjakat azoknak a sportolóinknak, akik ebben az évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és itt mondtunk köszönetet mindazoknak, akik támogatásukkal hozzájárultak közös sikereink eléréséhez.

Böjte Csaba atya szentmiséjén lélekben feltöltődve mondtunk köszönetet a következő barátainknak: Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Kelemen Hunor az RMDSZ szövetségi elnöke, Csergő Tibor András Gyergyószentmiklós polgármestere, Juhász Roland, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Ügyvivő Testületének tagja Böjte Csaba testvér. Kovács Zoltán (Benedek Húsüzem), Farkas Tihamér (Smart Solution, ARBOR), Vad Lukács (Enger), Sándor Levente, (Syl Style), Kelemen Ferenc (Eqology), Ferencz József (Muskátli panzió és étterem), Darvas Csaba (Plasmaterm, Securitech), Csata Levente (Csata Transport), Pap Ferenc (Industry Transilvan), Deák Tibor (Aqua Install), Benedek Róbert (Székely Falat), Köllő Csaba (Ditrói pékség), Pál Attila (Hochei Sport), Gergely Imre.

Minden jelenlévő sportolónk és edzőik is ajándékokban részesültek, majd a legeredményesebb tíz sportolónk díjazására is sor került.

Ők pedig a következők: Benedek Péter, Tallósi Vanessza, Fazakas István, Mailát András, Csiki Róbert, Búzás Róbert, Sinka Botond, Bogyor Dávid, Srof Kevin és Csiki Máté. Megjegyzendő, hogy nem kerültek be az első tízbe olyan spoertolók, akik szintén magyar aranyérmesek, dobogósok voltak a magyar utánpótlás legfontosabb versenyein. Ilyenek Tallósi Tímea és Bakos Brigitta. Második számú felnőtt sportolónk Lőrincz Sándor is nemzetközi kupa győztes, az elmúlt másfél évben szép fejlődésen ment át, jövőben versenyezni fog a felnőtt kategóriában.

Az eseményen megtisztelt jelenlétével Juhász Roland, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Ügyvivő testületének tagja, - amiért külön köszönetünket fejezzük ki ezúton is – és a MÖSZ díjait hozta el azoknak a sportolóinknak, akik magyar színekben szép eredményeket értek el az idei évben.

Tallósi Vanessza pedig rangos elismerést vehetett át: a MÖSZ őt választotta a 2023-as év legjobb serdülő korosztályú ökölvívójának.

Külön köszönetet érdemel Vad Lukács és Sándor Levente a gála díjaihoz nyújtott támogatásért, valamint Böjte Csaba, aki számos más elfoglaltsága mellett is mindig fontosnak tartja, hogy velünk legyen a legfontosabb rendezvényeinken és szurkol sportolóinknak.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Frame
Eagle Icon

Karácsony másnapján tartottuk meg az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub évzáró ünnepségét

A sportközpontunkban Böjte Csaba testvér tartott szentmisét megerősítve bennünket, hogy a jövő évben is az eddigiekhez hasonlóan kitartóan folytassuk a munkánkat, megtegyünk mindent a céljaink eléréséhez.

Ezt követően ajándékokat kaptak sportolóink és díjazásban részesült a 10 legeredményesebb ökölvívó azaz Benedek Péter, Tallósi Vanessza, Fazakas István, Mailát András, Csiki Róbert, Búzás Róbert, Sinka Botond, Bogyor Dávid, Srof Kevin és Csiki Máté.

Gratulálunk mindenkinek és köszönetet mondunk a közös munkáért. Sikereink közösek.

FrameFrame
Eagle Icon

103 éremmel zárta az évet az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

December 26-án egy gála keretében mondanak hálát a 2023-ban elért sikerekért az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub képviselői. A sportközpontban megtartandó eseményen jelen lesznek a fiókegyesületek is, valamint misézik Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a klub tiszteletbeli elnöke, azt követően pedig megajándékozzák a sportolókat.

Frame
Eagle Icon

Bronzérmes lett Csiki Róbert

Bronzérmes lett Csiki Róbert a Papp László Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokságon. Róbert egész éves teljesítményével elégedett edzője. Huszár Árpád szerint Robi bronzéremért folytatott küzdelme felért egy bajnoki döntővel, a Godako vezetője úgy véli, minél több ilyen mérkőzésre lenne szükség, mert ezek jelentik a fejlődést.

Frame
Eagle Icon

Boksz világsztárral is találkozhattunk az érem átadásakor

Csiki Róbert a mai napon átvehette a felnőtt magyar bajnokságon szerzett bronzérmét.

Az ünnepség alkalmával jelen volt Roy Roy Junior is, aki pályafutása során több súlycsoportban is világbajnok volt, az ő idejében a legjobbak között tartották számon a világon. Vele is találkozhattunk.

Gratulálunk Robi!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Csíki Róbert a magyar felnőtt ökölvívó bajnokságon bokszol

Budapesten zajlik a centenáriumi Magyar Ökölvívó Bajnokság, ahol az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK sportolója, Csiki Róbert is szorítóba lép. Robi első ellenfele a 60 kilós súlycsoportban Jármy Tamás lesz.

A csütörtöki versenynap eseményei a lennebb mellékelt linken követhetők.

Hajrá Robi!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Frame
Eagle Icon

Gyergyói sikerek az V. Tatárdomb kupán

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői kiváló eredményeket értek el az elmúlt hétvégi Tatárdomb kupán. A sporteseményen a gyergyói sportolók mellett szorítóba léptek Románia és Magyarország válogatott ökölvívói is. A két nap során a jelenlévők izgalmas mérkőzéseket láthattak.

Frame
Eagle Icon

V. Tatárdomb Kupa

Izgalmas mérkőzéseket, magas színvonalat, minőségi ökölvívást láthatott mindenki az V. Tatárdomb Kupa alkalmával az elmúlt hétvégén Gyergyószentmiklóson az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpontban. A Románia és Magyarország legjobb ökölvívóit felvonultató megmérettetésen ezúttal is taroltak a Erdélyi Godako Ökölvívó Klub sportolói, 10 arany-, 1 ezüst- és egy bronzéremmel gazdagodott a csapat.

Frame
Eagle Icon

Lezárult a Tatárdomb Kupa 5. kiadása

Jó érzés elmondani, hogy egy kiváló, pörgős és színvonalas mérkőzéseket hozó rendezvény volt ez. Köszönetet mondunk mindenkinek, aki ebben részt vállalt.

Gratulálunk a győzteseknek, és elismerésünket fejezzük ki azoknak is a helytállásukért, akik nem állhattak a dobogó legfelső fokára.

Várunk mindenkit vissza 2024-ben a Tatárdomb Kupa 6. kiadására!

Frame
Eagle Icon

Országos bajnokok, európai és világbajnokságok érmesei és résztvevői mérik össze erejüket ezekben a napokban az V. Tatárdomb Kupán. A gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub néhány év alatt fölkerült az európai ökölvívás térképére. Az itt edző gyerekek önfegyelmet és olyan munkamódszert tanulnak, amely évekre meghatározza az életüket. Sok sikert a versenyzőknek! Köszönet Huszár Árpádnak a székelyföldi ökölvívásért végzett munkájáért!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrame
Eagle Icon

A Szent Miklós Napon megtartott dísztanácsülésen Gyergyószentmiklós Önkormányzata KIEMELT ÖNKORMÁNYZATI ELISMERŐ OKLEVELET adományozott az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub legkiemelkedőbb eredményeket elért sportolóinak. Díjazták Csíki Mátét, Fazakas Istvánt, Tallósi Vanesszát, Benedek Pétert, Mailát Andrást és Csíki Róbertet, valamint mesterüket Huszár Árpád edzőt.

Köszönjük az elismerést!

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter az 5. helyen zárt első világbajnokságán

Nagyon sok szép találatot vitt be, az utolsó másodpercben is mindent megtett a győzelemért Benedek Péter, de a pontozóbírók a házigazda Örményország színeiben versenyző ellenfelet találták jobbnak. Így sportolónk számára a legjobb nyolc között véget ért a junior világbajnokság. Péter így az 5. helyen végzett.

„Nem sikerült sajnos az elődöntőbe jutni, a bírók döntését el kell fogadnunk, mást nem tehetünk. De ennek ellenére, úgy gondolom, arra a teljesítménnyel, amit Peti ezen a mérkőzésen és ezen a világbajnokságon nyújtott nemcsak elégedettek lehetünk, hanem mindenki büszke lehet rá, akinek ebben része van” - fogalmaz Huszár Árpád vezetőedző.

Gratulálunk Peti!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter a junior ökölvívó világbajnokságon megszerezte az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub eddigi legnagyobb diadalát, ott van a legjobb nyolc között a jereváni junior Vb-n.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolója, a magyar csapat színeiben küzdő Benedek Péter ott van a legjobb nyolc között a jereváni junior ökölvívó világbajnokságon. A világ legjobbjai között számot tartott kazah sportolók egyikét győzte le Huszár Árpád tanítványa.

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter a legjobb 8 között

A jereváni junior ökölvívó világbajnokság ötödik napján az 52 kilogrammos Benedek Péter fantasztikus győzelmet aratott a kazah Orinbasszar ellen, melynek köszönhetően bejutott a súlycsoport negyeddöntőjébe.

Gratulálunk Peti!

Hajrá, magyar ökölvívás!

Frame
Eagle Icon

Jön a junior világbajnokság!

Benedek Péter az 52 kilós súlycsoportban, Mailát András a 63,5 kilósok mezőnyében fog versenyezni a héten kezdődő junior ökölvívó világbajnokságon.

A viadalon, amely Örményország fővárosában, Jerevánban lesz megrendezve a magyar válogatott egyik edzőjeként Huszár Árpád is részt vesz.

Felkészültek, készek arra, hogy a világ legjobbjai között is bizonyítsanak.

Szurkolunk nekik!

Hajrá Péter, hajrá András!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Frame
Eagle Icon

Világbajnokságon indul két gyergyói ökölvívó

Európa-bajnokságon vett részt Csíki Róbert az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub első felnőtt bokszolója, a versenyző pontozással alulmaradt a mérkőzésen. Mindemellett a GODAKO két ökölvívója Mailát András és Benedek Péter a junior világbajnokságra készül.

Frame
Eagle Icon

Csiki Róbert az ökölvívó Európa-bajnokságon bokszolt, ketten a junior vébére készülnek

Nem tétlenkednek az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub bokszolói, Csiki Róbert az U22-es korosztályú ökölvívó Európa-bajnokságon mérettetett meg, Benedek Péter és Mailát András pedig az Örményországban sorra kerülő U16-os világbajnokságra készül.

Frame
Eagle Icon

Liverpoolban készülünk a junior világbajnokságra

Fábián Attila edzőnek és stábjának köszönhetően Benedek Péter és Mailát András Angliában, Liverpoolban kapott nagyszerű lehetőséget arra, hogy a lehető legjobb szinten készüljön fel közelgő junior világbajnokságra, ahol Magyarország színeiben fognak szerepelni.

Ők, valamint Fazakas István és Búzás Róbert is naponta nagyon erős, kiváló ellenfelekkel kesztyűzhetnek, mérthetik össze a tudásukat.

Huszár Árpád és tanítványai szombaton a helyszínen tekintik meg az angol bajnokság elődöntőit, majd a legjobbakkal sparing körmérkőzéseket fognak vívni a fiúk, azaz a világszinten is magas szintű ellenfekkel fognak találkozni.

Hajrá Péter, hajrá András!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá magyarok!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Frame
Eagle Icon

Európa-bajnokságra készül az első felnőtt sportolónk!

Csiki Róbert, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub első felnőtt sportolója, az első olyan gyergyói fiatal, aki a kezdetektől az egyesületünknél nevelkedett Huszár Árpád kezei alatt, és egyre fennebb lépve a korosztályokban most már a felnőttek között is eredményes.

Robi első éves felnőttként a magyar válogatottban, a 60 kilogrammos súlycsoportban készül az U22-esek Európa-bajnokságára Gyergyószentmiklóst, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklubot is képviselve.

A kontinentális viadal november 10. és 20. között zajlik majd Montenegróban, Budvában.

Hajrá Robi, sok sikert!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Frame
Eagle Icon

Közös munka jó hangulatban

Gyergyószentmiklósi Sportközpontunkban, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolóival közösen dolgozott az elmúlt napokban Debreceni Top Team Boxing egyesület három bokszolója és Balázs Tamás edző.

Vezetőedzőnkhöz Huszár Árpádhoz és tanítványaihoz csatlakozott a mai napon egy Vecsésről érkezett sportoló is, valamint bekapcsolódtak a közös munkába a baróti fiókegyesületünk fiataljai is.

Frame
Eagle Icon

A gyergyószentmiklósi öklözők hét érmet szereztek, köztük négy bajnoki aranyat.

Frame
Eagle Icon

Újabb rangos versenyen bizonyítottak a gyergyószentmiklósi székhelyű Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói

Ezúttal az Egerben megszervezett U12-es és 14-es magyar bajnokságon hét érmet szereztek Huszár Árpád tanítványai, melyek közül négy bajnoki arany.

Frame
Eagle Icon

Gyergyóremetei gyerekek ismerkedtek az ökölvívással

Vidám gyerekcsoportot láttunk ma vendégül a gyergyószentmiklósi sportközpontunkban. A gyergyóremetei, csutakfalvi Balás Jenő Általános Iskola V. C osztályos tanulói látogattak el hozzánk Ferenczi Emília tanárnő vezetésével.

Az Iskola Másként program keretében megismerhették a létesítményt, és egy jó hangulatú ökölvívó foglalkozáson vehettek részt. Huszár Árpád vezetőedző irányítása mellett örömmel, aktívan kapcsolódott be a mozgásba mind a 16 tanuló. A közös munkát két tehetséges sportolónk, Srof Kevin és Csiki Máté is aktívan segítette.

Köszönjük a látogatást, bízunk benne, hogy többen közülük kedvet kaptak a rendszeres sportoláshoz.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

4 sportoló szerzett aranyérmet az U12-es és serdülő magyar országos bajnokságon

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút S.K. 4 sportolója, Fazakas István, Bogyor Dávid, Tallósi Vanessza és Csiki Máté aranyérmet szereztek az U12-es és serdülő magyar országos bajnokságon. A verseny Egerben zajlott négy napon keresztül, ahol összesen 270 ökölvívó vett részt. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút S.K. 7 versenyzővel képviseltette magát a bajnokságon, Huszár Árpád vezetőedző irányításával.

Csiki Máté (U12, 46 kg) két mérkőzést bokszolt a versenyen. Máté az elődöntőt és a döntőt is második menetes idő előtti győzelemmel zárta, ezzel megszerezve a legfiatalabb korosztály bajnoki címét.

Fazakas István a serdülő fiúk 54 kilogrammos súlycsoportjában szerepelt, ahol három mérkőzésből mindhármat egyhangú pontozással nyerte meg, így ő lett a magyar bajnok.

A serdülő lányok 64 kilós súlycsoportjában Tallósi Vanessza aranyérmet szerzett, mindkét mérkőzését idő előtti győzelemmel hozta, ezzel már kétszeres magyar bajnoki győztes.

Bogyor Dávid (U14, 60 kg) a bajnokságon három mérkőzésből mindhármat első menetes győzelemmel nyerte meg, így ő is aranyérmet szerzett a versenyen.

Srof Kevin (U14, 40 kg), Tallósi Tímea (U12, 48 kg) és Bakos Brigitta (U14, 42 kg) bronzéremmel zárták a bajnokságot.

A verseny ideje alatt Benedek Péter (U 16, 52 kg) is kesztyűt húzott. Péter egyhangú pontozással legyőzte ellenfelét, ezzel biztosítva helyét a novemberi Jerevánban zajló junior világbajnokságon, ahol Majlát Andrással együtt képviselik majd Magyarországot, a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub részéről.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Felcsút S.K.!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrame
Eagle Icon

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K. két sportolója lépett döntőbe

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K. 2 sportolója lépett a kötelek közé az U12-es és serdülő magyar bajnokság döntőjének napján.

Vasárnap került sor a férfi serdülő magyar bajnokság döntőire Egerben.

Ezen a napon az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K. két sportolója bokszolt, és mind a ketten győztesen hagyták el a kötélnégyzetet.

Fazakas István (54 kg) egyhangú pontozással győzött Bagó Dezső ellen és Bogyor Dávid (60 kg) első menetes döntő fölénnyel nyert Kádár József ellen, így mind a ketten megszerezték a magyar bajnoki címet.

Gratulálunk Isti!

Gratulálunk Dávid!

Hajrá Gyergyó!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K.!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Mozgalmas napot zárt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Mozgalmas napot zárt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K. az U12-es és serdülő magyar bajnokságon.

Az U12-es és a serdülő lányok döntőjét követően, 3 sportoló volt érdekelt a serdülő fiúk elődöntőjében.

Bogyor Dávid a 60 kilógrammos súlycsoportban bokszolt elődöntő mérkőzést. Dávid az első menetben döntő fölénnyel nyert, így bebiztosította helyét a holnapi döntőkben.

Fazekas István (54 kg.) egyhangú pontozással győzött, így holnap ő is szorítóba lép az aranyért.

Srof Kevin (40 kg.) pontozással alulmaradt az elődöntőkben, így ő bronzéremmel zárta a magyar bajnokságot.

Az elődöntőket követően került sor a juniorok 52 kilós válogató mérkőzésére, ahol Benedek Péter egyhangú pontozással győzte le ellenfelét, Molnár Gábort.

Gratulálunk sportolóinknak és az ellenfeleknek!

Hajrá Gyergyó!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K.!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Tallósi Vanessza magyar bajnok a serdülő lányok 64 kilógrammos súlycsoportjában

A gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzője, Tallósi Vanessza, magyar bajnok a serdülő lányok 64 kilógrammos súlycsoportjában

Az Egerben zajló U12-es és serdülő magyar bajnokság szombati napján került sor a serdülő lányok döntő mérkőzéseire. Az Erdélyi Godako Sportklub - Felcsút S.K. versenyzője, Tallósi Vanessza, Nagy Panna ellen lépett a kötelek közé. A döntő mérkőzés, akárcsak az elődöntő, rövidesen az első gong szó után véget ért, Vanessza semmit nem bízott a véletlenre, így megszerezte a mai nap második aranyérmét.

Gratulálunk Vanessza!

Hajrá Gyergyó!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút S.K.!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Csíki Máté magyar bajnok az U12-es 46 kilógrammos súlycsoportban

Az Egerben zajló U12-es és serdülő magyar bajnokság szombati napján került sor az U12-es korcsoport döntő mérkőzésekre. Az Erdélyi Godako Sportklub - Felcsút S.K. versenyzője, Csíki Máté, második menetes döntő fölényes győzelmével szerzett aranyérmet. Máté tiszta és pontos találatokat vitt be a mérkőzés folyamán Thörész Ádám ellen, így a mérkőzésvezető beszüntette a meccset a második menetben.

Gratulálunk Máté!

Hajrá Gyergyó!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút S.K.!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Tegnap három mérkőzésen szerepeltek az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói, ma pedig öt mérkőzés vár ránk

Az U12 és serdülő (U14-es) Ökölvívó Magyar Bajnokságon pénteken Tallósi Vanessza (U14, 60 kg) és Bogyor Dávid (U14, 60 kg) is első menetben, döntő fölénnyel nyerte meg a mérkőzését. Vanessza Sivák Johanát, Dávid Szeri Kevint győzte le.

A harmadik mérkőzésünkön Bakos Brigitta nem tudott úgy teljesíteni,, mint jóval erősebb ellenfele, így az ő érdekében Huszár Árpád vezetőedző a meccs feladása mellett döntött.

A napon Csiki Máté (U12 46 kg) és Tallósi Vanessza az aranyéremért lép ringbe Thórész Ádám, illetve Nagy Panna ellen.

Fazakas István (U14, 54 kg) Csermák Martin ellen, Srof Kevin (U14, 40 kg) Burai Ádám ellen, Bogyor Dávid pedig Somodi Zalán ellen az elődöntőben bokszol.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

U12 és serdülő (U14) korosztályú magyar ökölvívó bajnokság

Egerben zajlik a U12 és serdülő (U14) korosztályú magyar ökölvívó bajnokság. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK három sportolója lépett szorítóba csütörtökön.

   Csiki Máté (U12, 46 kg) Szombat Benedeket a második menetben döntő fölénnyel győzte le.
   Fazekas István (U4, 54 kg) Hajós László ellen egyhangú pontozással nyert.
   Tallósi Tímea (U12, 48 kg) Óvári Nikolettával szemben megosztott pontozással alulmaradt.

Máté így az döntőbe jutott, István az elődöntőben folytatja.

Ma Tallósi Vanessza, Bogyor Dávid és Bakos Brigitta lép szorítóba.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrame
Eagle Icon

Neves vendégünk volt kedden a gyergyószentmiklósi sportközpontunkban

Kercsó Árpád a legendás jégkorongedző tekintette meg egy edzésünket. Kercsó Árpád a kezdetektől követi a nálunk fejlődő fiatalok munkáját. Figyelme a tevékenységünk iránt már önmagában is megtisztelő, de ebben az esetben sokkal többről beszélhetünk, mint egy egyszerű sportemberi érdeklődésről.

Vezetőedzőnk Huszár Árpád, 3 éves gyerekként ismerte meg a hokiedzőt, akitől rengeteget tanult, ami meghatározta a későbbi életét a sport terén és azon kívül is.

Azt az elhivatott, áldozatos munkát, azt a példamutató fegyelmet, következetességet követjük, ami Kercsó Árpád munkáját mindig is jellemzi.

A jégkorongedző hazaköltözött Gyergyóba, ide, ahol született, és ahonnan kivételes pályafutása indult. Újra székely gyerekekkel dolgozik azért, hogy újabb sikeres hokis nemzedéket neveljen fel. Sok sikert kívánunk neki ehhez!

Frame
Eagle Icon

Hat arany, egy ezüstérem az ökölvívóknál

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub–Felcsút SK négy versenyzője részt vett a magyarországi Eger Kupán. A sportolók jól teljesítettek a versenyen, hat arany és egy ezüstéremmel tértek haza.

Frame
Eagle Icon

Hét mérkőzésről hat arany és egy ezüst

Négy sportolóval vett részt a nemzetközi Eger Kupán az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub. A pénteken és szombaton zajló nemzetközi torna egyben felkészülés is volt azon sportolók számára, akik remélhetőleg ott lesznek a jereváni világbajnokságon. A nemzetközi tornán egy kivételével mindenkit legyőztek a gyergyói sportolók, a hét mérkőzés után hat arany és egy ezüst éremmel tértek haza.

Frame
Eagle Icon

Jó teljesítmények, hét mérkőzés, hat arany, egy ezüst az Eger Kupán

Nyolc ország sportolóinak részvételével rendezték meg pénteken és szombaton az Eger Kupát. Itt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK négy versenyzője szerepelt Csiki Róbert a felnőttek között, Mailát András a junioroknál, Srof Kevin a serdülők mezőnyében, Tallósi Vanessza pedig pénteken a serdülőknél, szombaton a juniorok között lépett szorítóba.

   Az első napon Tallósi Vanessza (60 kg) Németh Barbara ellen győzött egyhangú pontozással.
   Srof Kevin (40 kg) Hómai Patrikot győzte le, az ellenfél az első menet után feladta a mérkőzést.
   Mailát András (63 kg) az ír Dylen Rockett ellen bokszolt. András végig irányította az összecsapást, nagy fölénnyel, egyhangú pontozással nyert.
   Csiki Róbert (60 kg) a lengyel Jakub Palka ellen nyert nagy fölénnyel, egyhangú pontozással.
   Szombaton Mailát Andrásnak nem jutott ellenfél a súlycsoportjában, Csiki Róbert ellenfele pedig visszalépett a küzdelemtől.
   Srof Kevin egyhangú pontozással nyert Baráth Nándor ellen.

Tallósi Vanessza ezen a napon a junior korosztályban is bemutatkozott és a görög Paraskevi Tsakalellivel vívott nagyon szoros jó mérkőzésen végül az ellenfél kezét emelték a magasba, de akár fordított is lehetett volna a bírók döntése.

Tehát az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói 6 mérkőzésből ötöt nyertek meg a ringben, egyet pedig feladással.

Pénteken így négy aranyat, szombaton kettőt nyertek sportolóink, de Tallósi Vanessza ezüstje is szépen csillog, hiszen idősebb ellenféllel szemben is helytállt.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Mailát András harmadszorra is magyar országos bajnok

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub négy versenyzője Nyíregyházán szállt ringbe az Ifjúsági és Junior Magyar Ökölvívó-bajnokságon. A csapat mind a négy tagja döntőbe jutott és éremmel tért haza.

Frame
Eagle Icon

Egy aranyérem és három ezüst a Ifjúsági és Junior Magyar Ökölvívó Bajnokságon

Mailát András harmadik aranyérmét szerezte meg a magyar bajnokságban, Búzás Róbert, Sinka Botond és Rácz Alex ezüstérmesek lettek.

A mai napon rendezték a Nyíregyházán sorra került Ifjúsági és Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság döntőit.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK négy sportolóval indult a versenyen, és mind a négyen döntőbe jutottak, aranyéremért bokszoltak, és közülük Mailát Andrásnak sikerült is ezt megszereznie.

   Mailát András a 63 kilós súlycsoportban Katona Dáviddal csapott össze és egyhangú pontozással győzött, megérdemelten szerezve meg az aranyérmet.
   Buzás Róbert (60 kg) mérkőzését Horváth Szabolcs ellen vívta. Nagyon jó mérkőzés volt, amelynek a végén az ellenfél kezét emelte fel a bíró megosztott pontozás után. Dönthettek volna a mi sportolónk javára is, mi őt láttuk jobbnak.
   Sinka Botond (50 kg) egyhangú pontozással maradt alul Gombai Dominikkal szemben.
   Rácz Alex (52 kg) szintén egyhangú pontozással veszített Molnár Gábor ellen.

„Mailát András minden tekintetben jobb volt az ellenfelénél, kétség sem férhetett a győzelméhez. Búzás Robi szerintünk győzelmet érdemelt volna, de el kell fogadnunk ezt a döntést. Sinka Botond és Rácz Alex is hozta azt, amit elvártunk tőlük ezen a versenyen, őket is elismerés illeti” - értékel Huszár Árpád.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK vezetőedzője ugyanakkor köszönetet mond edzőtársainak, Huszár Dávidnak, Máthé Istvánnak és Ramocsa Sándornak a sportolók felkészítésében végzett munkájukért, és gratulál az ellenfeleknek és azok edzőinek.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Magyar Junior és Ifjúsági Ökölvívó Bajnokság

Ma rendezik a Magyar Junior és Ifjúsági Ökölvívó Bajnokság döntőit, ahol négy sportolónk szerepel.

FrameFrame
Eagle Icon

Mind a négy sportolónk döntős!

Hibátlan teljesítményt nyújtottak az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK sportolói a magyar elődöntőiben is.

Huszár Árpád vezetőedző mind a négy tanítványa győzött és döntőbe jutott.

   Sinka Botond (50 kg) egyhangú pontozással nyert Zlenko Olekszandr ellen.
   Rácz Alex (52 kg) megosztott pontozással nyert Rostás Tiborral szemben.
   Buzás Róbert (60 kg) Leiner Krisztiánt győzte le megosztott pontozással.
   Mailát András (63 kg) Takács Zoltánt győzte le a második menetben döntő fölénnyel.

Így a csapatunk minden tagja az aranyéremért lép szorítóba holnap!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

A pénteki nap is sikeres volt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK számára a magyar bajnokságban

Sinka Botond (50 kg) Nyáry Dávid ellen az első menetben győzve, Búzás Róbert (60 kg) Kökény Krisztián ellen egyhangú pontozással nyerve, Mailát András (63 kg) Takács Zoltánt a második menetben legyőzve jutott a legjobb négy közé.

Így a junior és ifjúsági magyar ökölvívó bajnokságon a tegnap továbbjutott Rácz Alex-el együtt mind a négy résztvevő sportolónk ott van az elődöntőben.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Sikeres rajt a magyar bajnokságban

Elkezdődött Nyíregyházán a junior és ifjúsági magyar ökölvívó bajnokság, ahol az első napot sikerrel vették az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK sportolói.

Rácz Alex (52 kg) Bátor Levente ellen az első menetben döntő fölénnyel győzött és továbbjutott az elődöntőbe.

Buzás Róbert (60 kg) egyhangú pontozással nyert György Máté ellen és a legjobb 8 között folytatja.

Szintén a legjobb 8 közé jutott Mailát András (63 kg), aki Petrovics Balázst győzte le már az első menetben.

Huszár Árpád ma bemutatkozó tanítványaihoz csatlakozik még a versenyen Sinka Botond is.

Sajnos Benedek Péter betegség miatt kénytelen kihagyni a versenyt.

Hajrá fiúk!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Két regionális versenyen vettek részt a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői a múlthét folyamán

A Brassóban megszervezett Dracula Kupán és a Kolozsvári Erdélyi Öv versenyeken is a gyergyószentmiklósi sportolók kimagasló teljesítményével, mindkét versenyt csapat-elsőként zárta az Erdélyi Ökölvívó Sportklub.

Frame
Eagle Icon

Két regionális versenyen vettek részt a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői a múlthét folyamán.

A Brassóban megszervezett Dracula Kupán és a Kolozsvári Erdélyi Öv versenyeken is sportolóink kimagasló teljesítményével, mindkét versenyt csapat-elsőként zárták.

Huszár Árpád vezetőedző gratulál csapata sportolóinak: Csíki Róbertnek, Benedek Péternek, Búzás Róbertnek, Majlát Andrásnak, Bogyor Dávidnak, Sinka Botondnak és Srof Kevinnek.

És köszönetét fejezi ki Huszár Dávidnak, Máthé Istvánnak és Szőcs Dénesnek az eredményes csapatmunkáért.

Külön köszönet a versenyszervezőknek a meghívásért.

FrameFrame
Eagle Icon

7 sportoló lépett a kötelek közé a döntők napján az Erdélyi Öv versenyen  

A gyergyószentmiklós Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub 7 sportolója lépett a kötelek közé a döntők napján az Erdélyi Öv versenyen, amely Kolozsváron került megrendezésre.

A junior korosztály 63 kilós súlycsoportjában, Majlát András első menetes győzelemmel hagyta el a ringet a döntőben, miután az ellenfél, Ciurbe Dasaev, sarka feladta a mérkőzést.

Búzás Róbert remek technikás és taktikus ökölvívását követően, egyhangú pontozással diadalmaskodott Niculae Costin ellen, a juniorok 60 kilós súlycsoportjában.

Benedek Péter, junior 54 kiló, a második menetben befejezte a mérkőzést Mustață Raul ellen, így ő is győztesen hagyta el a szorítót a döntők napján.

A junior korosztály (U 16) 52 kilógrammos súlycsoportjában az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói, Sinka Botond és Rácz Alex léptek a kötelek közé, ahol a mérkőzést előbbi nyerte, egyhangú pontozással.

A serdülök (U14) között, Bogyor Dávid a 60 kilósok súlycsoportjában, első menetes döntő fölénnyel hagyta el a ringet Neculai Cosmin ellen.

Srof Kevin megosztott pontozással maradt alul a döntőben, a hazai Michi Avram ellen, így ő ezüst érmet szerzett.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Két győzelem Kolozsváron  

Ma és holnap Kolozsváron az Erdély Öv (Centura Transilvaniei) viadalon versenyeznek az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói, Huszár Árpád tanítványai.

A verseny első napján két bokszolónk szerepelt, mindketten győztek.

Junior 60 kilóban Búzás Róbert a nagybányai Horja David ellen nyert egyhangú pontozással, míg Benedek Péter (junior 54 kg) a Slatina-i Ion Silviu ellen nyert már az első menetben döntő fölénnyel.

A verseny holnap folytatódik.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Gyergyói sikerek a Drakula Kupán  

8 versenyzővel vettünk részt a Brassóban megrendezett Drakula Kupán és az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub csapata hat arannyal zárta a versenyt. Íme az eredményeink:

Serdülő korosztály:

 • 42 kg: Srof Kevin - Ghinete Cosmin (Oltenita): Kevin megosztott pontozással győzött
 • 63 kg: Bogyor Dávid - Serban Andrei (GBP): Dávid egyhangú pontozással győzött

Junior korosztály:

 • 54 kg: Benedek Péter - Sindelaru Mihai (Berceni): Péter a második menetben döntő fölénnyel győzött
 • 60 kg: Búzás Róbert - Burduja Marian (Steaua): Róbert a második menetben döntő fölénnyel győzött
 • 66 kg: Mailát András – Stefan Ciprian (BC Ursache). András a második menetben döntő fölénnyel győzött
 • 57 kg: Sinka Botond - Radu Marian (Rapid: Botond pontozással alulmaradt
 • 54 kg: Rácz Alex - Buhin Gabriel (Onesti). Alex megosztott pontozással alulmaradt

Felnőttek:

 • 63,5 kg: Csiki Róbert – Bold Silvian (BC Ursache). Róbert az első menetben döntő fölénnyel győzött

Huszár Árpád vezetőedző értékelése szerint mindenki jól teljesített, a győztesek is, és azok is, akik ezúttal alulmaradtak. Ilyenkor nem a győzelem a legfontosabb, hanem, hogy mindenki kihozza magából a maximumot és ez meg is történt.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Új sportággal bővül a tevékenységünk!  

A birkózó sportág is elérhető lesz mostantól az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub keretében.

Erről kötött megállapodást Huszár Árpád az EGÖSK elnöke, valamint Kovács Zoltán, többszörös országos bajnok birkózó, és Ballai Sándor a Román Birkózó Szövetség alelnöke, sokszoros országos bajnok, Európa-bajnoki dobogós és veterán világbajnok.

A megállapodás értelmében a gyergyószentmiklósi sportközpontunkban elindulnak a birkózó edzések, amelyhez a szakmai irányítást Kovács Zoltán és Ballai Sándor biztosítják.

A birkózók munkáját egyesületünk edzői is segítik erőnléti és állóképesség fejlesztéssel.

A birkózó edzésekr keddi, csütörtöki és szombati napokon zajlanak. 6-11 éves gyerekeket várunk.

Jelentkezni lehet Csiki Emíliánál a 0748860860-ás telefonszámon, vagy Máthé Istvánnál a 0747284939-es telefonszámon.

Frame
Eagle Icon

Újabb bajnoki aranyérm

Újabb bajnoki aranyérmet szerzett a gyergyói bokszklub neveltje. Tarlósi Vanessa ezúttal a Năvodari-on lezajlott romániai női ökölvívó bajnokságon diadalmaskodott, másodszor is román bajnok lett.

Frame
Eagle Icon

Tallósi Vanessza ismét aranyérmes!   

A második menetben döntő fölénnyel győzött Izabela Dabu (Bukaresti Dinamo) ellen a romániai női ökölvívó bajnokság fináléjában és ezzel megvédte bajnoki címét a serdülő korosztály 60 kilós súlycsoportjában Tallósi Vanessza!

Ezzel kétszeres romániai bajnok.

Mindemellett az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub tehetséges sportolója magyar bajnok és Európa bajnoki bronzérmes is.

Látható, folyamatosan szépen fejlődik, eredményei magukért beszélnek.

Jól halad az úton a még magasabb célok felé - fogalmaz tanítványáról Huszár Árpád vezetőedző.

Gratulálunk Vanessza!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Sikeres volt a tengerparti edzőtáborunk   

Befejeződött szombaton a nyári tengerparti edzőtáborunk. Az utolsó nap délutánján kesztyűs edzése jelentette a munkát a sportolóink számára.

Köszönjük a lehetőséget Relu Auras edzőnek és a román válogatott bokszolóknak. Eredményes hetet zártunk, amelynek megkoronázása volt Tallósi Vanessza újabb bajnoki aranyérme.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Romániai válogatott bokszolókkal csaptak össze sportolóink   

Nagyon hasznosak voltak azok a sparingok, edzőmérkőzések, amelyeken az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói a romániai válogatott keretben szereplő bokszolókkal csaptak össze.

A tengerparti edzőtáborunkban edzettünk közösen a romániai válogatottakkal, és ezért köszönetünket fejezzük ki Ablalim Ferodinnak, a válogatott edzőjének.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Tallósi Vanessza továbbjutott   

Döntő fölénnyel, az első menetben megnyerte első mérkőzését Tallósi Vanessza a Craiova-i Andrea Badoi ellen a Nāvodari-on zajló női ökölvívó országos bajnokságon.

"A győzelemnek természetesen örülünk, de sokkal fontosabb, hogy az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói Magyarország mellett Romániában is jelen lehetnek a fontosabb versenyeken. Ez egy plusz lehetőség, a tapasztalatszerzésre, fejlődésre, ami a nemzetközi megmérettetéseken kamatozni fog majd. Tehát amikor nincs átfedés a két ország versenyei között, igyekszünk majd minden ilyen viadalon részt venni" - mutat rá Huszár Árpád vezetőedző.

A csapatunk tengeri edzőtábora holnap sparing mérkőzésekkel folytatódik, ahol a román válogatott sportolóival találkozunk.

Csak így tovább Vanessza!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Edzések indulnak kezdő ökölvívó gyerekek számára!   

A gyergyószentmiklósi Godako Sportközpontban edzések indulnak 6-11 éves gyerekek (fiúk és lányok) számára.

Az edzések hétfő, szerda és pénteki napokon 15:00-16:30 óra között zajlanak.

További információk Csiki Emíliánál a 0748860860-ás telefonszámon, vagy Máthé Istvánnál a 0747284939-es telefonszámon lehet.

Frame
Eagle Icon

Tengerparti felkészülés zajlik   

A román tengerparton, Nãvodari-on edzőtáborozik az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub csapata. Van alkalom a lazításra de az elsőrendű fontosságú most is a kemény munka, amely a ringben kivívható sikerek alapját jelenti.

Ugyancsak Nāvodari ad helyet a romániai női ökölvívó bajnokságnak is. A holnap kezdődő viadalon is jelen leszünk.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Két bronzérmet gyűjtöttek be az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői

Két bronzérmet gyűjtöttek be az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői az U14-es Európa-bajnokságon. Fazakas István és Tallósi Vanessza Magyarország színeiben vett részt a megmérettetésen.

Frame
Eagle Icon

Zsúfolt, de eredményes időszakon van túl az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Részt vettek a junior Európa-bajnokságon, majd Kőszegen az Ostrom-kupán 12 versenyzőjük 10 aranyérmet szerzett, az U14-es Európa-bajnokságon pedig Szlovéniában Fazakas István és Tallósi Vanessza is bronzérmet nyert.

Frame
Eagle Icon

Fazakas István is megkapta a bronzérmet!  

Az 52 kilós fiúk versenye is lezárult a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokságon, megtörtént a díjátadó is. Átadták a bronzérmet az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolójának, Fazakas Istvánnak is.

István két győztes mérkőzést vívott a kontinensviadalon, Huszár Árpád tanítványa így jutott elődöntőbe, ami a bronzérmet jelentette.

Gratulálunk István!

Dolgozni kell tovább, és meglesz az eredménye!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Tallósi Vanessa megkapta a bronzérmét!  

Befejeződtek a küzdelmek a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokság női 60 kg-os súlycsoportjában, és ezt követően lezajlott az ünnepélyes éremátadás is.

A kontinensviadalon az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK gyergyószentmiklósi központjának sportolója – Huszár Árpád edző tanítványa a harmadik helyen zárt, és így bronzérmet akasztottak a nyakába. Nagyon szép eredmény ez egy ilyen rangos versenyen.

Gratulálunk Vanessza!

Kitartást a további munkához és jönni fognak majd a nagyobb sikerek is!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Mindkét sportolónk bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon  

Gyergyószentmiklós, sőt Székelyföld sporttörténetében is különleges eredmény: ökölvívásban szerzett bronzérem Európa-bajnokságon.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK két versenyzője Fazakas István (52 kg) és Tallósi Vanessza (60 kg) is harmadik helyezettként zárt a szlovéniai Mariborban zajló serdülő (U14-es) Európa-bajnokságon, így bronzéremmel a nyakukban térhetnek haza.

Az elődöntőben István jól bokszolt, sok pontos ütéssel találta el Nikolay Nikolaev-et, de a bolgár fiú lábmozgásban és ritmusváltásokban jobb volt. Így az ellenfél nyert.

Vanessza végig kezdeményezőként lépett fel, az első menetet meg is nyerte a horvát Tia Zadravec-el szemben. A magyar oldalon mindenki azt érezte, hogy a mi sportolónk volt a jobb, ő lesz a győztes, de végül a bírók másként döntöttek. Így Vanessza is bronzérmes.

„Egy Európa-bajnokságon harmadiknak lenni olyan teljesítmény, amit ökölvívásban még senki nem ért el Székelyföldön. 32 ország 380 sportolója vett itt részt, és minden országból csak a legjobbak lehettek itt.. Bízhattunk jobb eredményben is, de ezt el kell most fogadnunk. Úgy érzem, emelt fővel jöhetünk haza” - fogalmaz Huszár Árpád vezetőedző.

Rámutatott, az eredményhez kellett az a kemény, rendszeres munka, felkészülés, amelyben nagy szerepe van Huszár Dávid és Máthé István edzőknek is.

Gratulálunk! Szép volt István, szép volt Vanessza!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá magyarok!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Tallósi Vanessza és Fazakas István a döntőért bokszol!  

Ma rendezik az elődöntőket a Serdülő Európa-bajnokságon, ahol az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK két sportolója húz kesztyűt, és lép szorítóba, azért, hogy kivívja a döntőbe jutást.

Fazakas István (52 kg) a bolgár Nikolay Nikolaev ellen a B Ringben bokszol, ők az ötödik párban lépnek a kötelek közé.

Tallósi Vanessza (60 kg) ellenfele az horvát Tia Zadravec lesz. Az ő mérkőzésük az A ring 12. párosítása lesz.

Hajrá István, hajrá Vanessza!

Hajrá magyarok!

A versenynap 16 órakor kezdődik, az események itt lesznek követhetők:

FrameFrame
A ringB ring
Eagle Icon

Tallósi Vanessza is elődöntős!  

Óriási küzdelem zajlott a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokságon a 60 kilós súlycsoportban a Tallósi Vanessza - Yelyzaveta Asatova mérkőzésen. Két kiválóan felkészített lány találkozott itt.

Tallósi Vanessza, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub Magyarországot képviselő sportolója nagyot küzdött, és megosztott pontozással legyőzte az ukrán ellenfelét.

Ezzel Vanessza is bejutott a kontinensviadalon a legjobb négy közé!

Gratulálunk Tallósi Vanessza!

Legyen ilyen a folytatás is!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Győzött és elődöntőbe jutott Fazakas István!   

Fazakas István legyőzte moldáviai ellenfelét a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokság 52 kilós súlycsoportjának keddi mérkőzésén és ezzel bejutott az elődöntőbe!

A Dimitru Peaduhov elleni összecsapáson az ellenfélnek sikerült jobban az első menet, de aztán István egyre inkább átvette a kezdeményezést, a második és harmadik menet már az övé volt és ez győzelmet jelentett!

Holnap a legjobb négy között bolgár ellenfél következik.

Gratulálunk Fazakas István!

Csak így tovább!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Vanessza és István a legjobb négy közé jutásért bokszol!   

Két sportolónk húz ma kesztyűt a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokságon.

Fazakas István (52 kg) a moldáv Dimitru Peaduhov ellen a B Ringben bokszol, ők a második párban lépnek a kötelek közé.

Tallósi Vanessza (60 kg) ellenfele az ukrán Yelyzaveta Asatova lesz. Az ő mérkőzésük az A ring 18. párosítása lesz.

Hajrá István!

Hajrá Vanessza!

Hajrá magyarok!

A versenynap 16 órakor kezdődik, az események itt lesznek követhetők:

FrameFrame
A ringB ring
Eagle Icon

Bogyor Dávid nem jutott tovább   

A Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokság vasárnapi versenynapja nem hozott nekünk sikert. A fiúk 60 kilós mezőnyében Bogyor Dávid a lengyel Jakub Gruszkával csapott össze.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK sportolója jól kezdte a mérkőzést, meg is nyerte az első menetet. A második menet kiegyenlített csatát hozott, ezt a felvonást a pontozóbírók a lengyel versenyzőnek adták. A záró menetben az ellenfél jobban teljesített, és ez lengyel győzelmet jelentett.

Fel a fejjel Dávid! Lesz ez még jobb is!

Kedden Tallósi Vanessza mutatkozik be a lányok 60 kilós súlycsoportjában egy ukrán ellenféllel szemben, míg a fiúk 52 kilós súlycsoportjában Fazakas István a második mérkőzését vívja egy moldáv versenyző ellen. Mindketten az elődöntőbe jutásért bokszolnak.

Hajrá magyarok!

Hajrá Vanessza!

Hajrá István!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Fazakas István bejutott a legjobb 8 közé!   

Szép sikerrel indult számunkra a Serdülő Ökölvívó Európa-bajnokság. Fazakas István nagy fölénnyel, kiváló teljesítménnyel, és egyhangú pontozással nyert horvát ellenfele, Luka Bozuric ellen.

István ezzel bejutott a legjobb 8 közé. Szívből gratulálunk! Holnap Bogyor Dávid lép szorítóba a 60 kilósok súlycsoportjában.

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Elkezdődött Szlovéniában, Mariborban a Serdülő Ökölvóvó Európa-bajnokság

Az ünnepélyes megnyitón az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolója Fazakas István, valamint Németh Barbara voltak Magyarország zászlóvívói!

Három sportolónk szerepel a kontinensviadalon:

 • Fazakas István (52 kg) szombaton vívja első mérkőzését a horvát Bozuric Luka ellen
 • Bogyor Dávid (60 kg) vasárnap mutatkozik be, ellenfele a lengyel Gruszka Jakub lesz.
 • Tallósi Vanessza (60 kg) ukrán ellenfelet kapott a sorsoláson Asatova Yelyza személyében, ő kedden lép szorítóba.

Hajrá magyarok!

Hajrá István, hajrá Dávid, hajrá Vanessza!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

FrameFrame
Eagle Icon

Őseink életmódjába pillanthattunk bele   

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub gyergyószentmiklósi sportolói egy a honfoglaló magyarok életét ismertető rendezvényen vettek részt szerdán Huszár Dávid edző vezetésével.

„A Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtár által szervezett tevékenységek során megtapasztaltuk, hogy milyen is felhúzni egy jurtát, tanultunk a honfoglalás korabeli magyarok életstílusáról, és történeteket, mondákat hallgattunk népünk eredetéről. Köszönjük a tanulságos és élménydús délelőttöt Vincze Csillának, Tölgyesi Bélának és György Norbertnek” - fogalmaz Huszár Dávid.

Nagy élmény volt ez mindannyiunk számára, és reményeink szerint máskor is részünk lesz hasonló tapasztalatokban.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Tartalmas volt a magyar serdülő ökölvívó válogatott Tatán megtartott edzőtábora

Ebből mutatunk néhány pillanatképet:

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Véget ért a magyar serdülő ökölvívó válogatott felkészülése   

Véget ért a magyar serdülő ökölvívó válogatott felkészülése, ahol az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói közül Tallósi Vanessza, Fazakas István és Bogyor Dávid, valamint Huszár Árpád edző dolgoztak együtt a válogatott keret többi tagjával.

Az egyhetes összetartás után már úton vagyunk Szlovéniába, Mariborba, ahol sor kerül az Európa-bajnokságra.

A korosztályos kontinensviadalon Vanessza 60 kilóban, István 52 kilóban, Dávid 60 kilóban versenyez majd.

A csapatunk negyedik válogatott kerettagja Srof Kevin sajnos adminisztrációs okokból nem indulhat ezen a versenyen.

Huszár Árpád köszönetet mond edzőtársainak Túrós Arnoldnak és Dorkó Péternek a jó hangulatú közös munkáért.

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrame
Eagle Icon

Papp Laci emléke sosem megy feledésbe!   

Napra pontosan 75 éve, 1948. augusztus 13-án nyerte első olimpiai bajnoki címét a magyar ökölvívás legnagyobb személyisége, Papp László.

A londoni olimpián nyert aranyat még kettő követte később, és ezzel a világ legnagyobb boksz legendái között tartják számon ma is.

Számunkra ő a példakép, egyesületünk, az Erdélyi Godako - Papp László Ökölvívó Sportklub büszkén viseli az ő nevét.

Az ő szellemiségét követjük, azért dolgozunk, hogy méltó utódai tudjunk lenni.

Frame
Eagle Icon

Nagy meccset vívott Csiki Róbert és Bundovics István!   

Nagy meccset vívott Csiki Róbert és Bundovics István a Békéscsabán zajló magyar válogatott találkozón. A felnőtt mezőny 60 kg-os súlycsoportjában végül megosztott pontozással a többszörös magyar bajnok ellenfelet hirdették ki győztesnek, de egyáltalán nincs okunk szomorúságra.

Amint Huszár Árpád vezetőedző megállapítja, ez egy olyan kiemelkedő színvonalú mérkőzés volt, ahol mindkét fél magas szinten teljesített.

Robi első felnőtt évében válogatott kerettagként először szorítóba lépve egyenlő ellenfele tudott lenni a jóval tapasztaltabb, többszörös magyar bajnoknak. Dolgozunk tovább, és jönni fognak a sikerek!

Gratulálunk Bundovics Istvánnak!

Gratulálunk Robi!

Gratulálunk Bundovics Istvánnak!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Csiki Róbert bizonyíthatja, hogy a felnőtt magyar válogatottban van a helye!   

Pénteken Kétegyházán, szombaton Békéscsabán húznak kesztyűt a magyar felnőtt ökölvívó válogatott keret tagjai, akik az üzbég szövetségi kapitány, Hamid Tangribergenov előtt mutathatják meg tudásukat.

A békéscsabai, szombati gálán szorítóba lép Csiki Róbert is (60 kg), aki Bundovivcs Istvánnal, a Honvéd sportolójával mérkőzik meg.

A szombati program erdélyi idő szerint 15 órakor indul a békéscsabai Csaba Parkban, Robi mérkőzése a 7. párosítás lesz.

Hajrá Robi!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub-Felcsút SK!

FrameFrame
Eagle Icon

Így zártuk az Ostrom Kupát   

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK gyergyószentmiklósi sportolói a következő eredményeket érték el az Ostrom Kupán:

 • Fazakas István két aranyyérmet gyűjtött, pénteki győzelme után szombaton is nyert, ezúttal Vasvári Richárd ellen.
 • Csiki Róbert (felnőtt 60 kg) pénteki edzőmérkőzése után szombaton Petrovics Krisztiánt legyőzve szerzett aranyérmet .
 • Benedek Péter (junior 52 kg) két aranyat gyűjtött, szombaton Botos Brendont győzte le.
 • Sinka Botond (junior 50 kg) pénteki aranyérme után szombaton Gombai Dominikkal szemben alulmaradva ezüstérmes lett.
 • Stanciu Boglárka (junior 60 kg) aranyérme után ezüstöt szerzett a Finna Janka elleni mérkőzése után.
 • Csiki Máté (U12, 46 kg) miután aranyérmes lett pénteken, szombaton edzőmérkőzésen szerepelt.
 • Bogyor Dávid (U14, 60 kg) szintén edzőmeccsen lépett szorítóba a pénteki aranya után.
 • Búzás Róbert (junior 60 kg) az aranyérem után szintén edzőmeccsen szerepelt.
 • Tallósi Vanessza (U14, 60 kg), Srof Kevin (U14, 40 kg) és Mailát András (junior 63 kg) edzőmérkőzéseken húztak kesztyűt, mindnyájan szépen teljesítettek.

Tehát csapatunk mérlege a hivatalos mérkőzéseken 10 arany és 2 ezüstérem.

Huszár Árpád vezetőedző minden sportoló munkájával elégedett, de kiemeli Tallósi Vanessza, Csiki Máté, Fazakas István, Buzás Róbert, Benedek Péter, Mailát András, Bogyor Dávid, és Csiki Róbert teljesítményét, akik mindkét napon magas szinten bizonyították a felkészültségüket.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Teljes gyergyói sikerrel kezdtük az Ostrom Kupát!   

Ennél jobban nem is lehet kezdeni egy versenyt: az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút Sk összes szorítóba lépő gyergyói sportolója győzött.

 • Csiki Máté (U12, 46 kg) egyhangú pontozással győzött Thórész Ádám ellen.
 • Fazakas István (U14, 52 kg) megosztott pontozással győzte le Nagy Kornélt.
 • Bogyor Dávid (U14, 60 kg) egyhangú pontozással győzött Oros János ellen.
 • Stanciu Boglárka (junior 60 kg) egyhangú pontozással győzött Kónya-Szabó Anna ellen.
 • Sinka Botond (junior 50 kg) egyhangú pontozással győzött Farkas lajos ellen.
 • Benedek Péter (junior 52 kg) az első menetben döntő fölénnyel nyert Ninaj Halil ellen.
 • Búzás Róbert (junior 60 kg) egyhangú pontozással győzött Lastyák Lukas ellen.
 • Csiki Róbert, Majlát András, Srof Kevin és Tallósi Vanessza edzőmérkőzéseket vívott, mindegyikük kiválóan teljesített.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Következő megmérettetésünk az Ostrom Kupa   

Kőszegen, a hagyományos Ostrom Kupán lépünk szorítóba ezen a hétvégén.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK népes csapattal szerepel itt, nem kevesebb, mint 18 fiatal ökölvívónk húz kesztyűt ma kezdődő viadalon.

Csapatunk összeállítása:

 • Nemcsák Levente (U12, 34 kg), Seres Viktor (U12, 36 kg), Csiki Máté (U12, 46 kg), Mészáros Dominika (U14, 57 kg), Tallósi Vanessza (U14, 60 kg), Srof Kevin (U14, 40 kg), Palotás Róbert (U14, 50 kg), Rácz Dániel (U14, 54 kg), Fazakas István (U14, 52 kg), Tajti Márkó (U14, 57 kg), Bogyor Dávid (U14, 60 kg) Stanciu Boglárka (junior 60 kg), Sinka Botond (junior 50 kg), Rácz Alex (junior 54 kg), Benedek Péter (junior 52 kg), Búzás Róbert (junior 60 kg), Mailát András (junior 63 kg), Csiki Róbert (felnőtt 60 kg).
 • Edzők: Huszár Árpád, vezetőedző, Ramocsa Sándor, Máthé István és Seres Attila.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Frame
Eagle Icon

A tervezettnél hamarabb ért véget az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői számára a Ploiești-en megrendezett junior EB.   

A gyergyói egyesület részéről az 52 kilós súlycsoportban Benedek Péter, a 63 kilós súlycsoportban Mailát András, Magyarország színeiben mérettetett meg. Bár ezúttal érmet nem sikerült hazahozni, a gyergyói sportolók bebizonyították nemzetközi szinten is megállják helyüket.

Frame
Eagle Icon

Két sportoló is részt vett a Ploiești-i junior Európa-bajnokságon   

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub két sportolója is részt vett a Ploiești-en megrendezett junior Európa-bajnokságon. Az ökölvívók nyakába ezúttal nem akasztottak érmeket.

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter pontszerző, 5. helyezettként végzett az Európa-bajnokságon   

Nagyon szoros küzdelem zajlott csütörtökön a Ploiesti-en zajló junior Európa-bajnokság 52 kilós súlycsoportjában, ahol Benedek Péter a hazaiak favoritja, a Ploiesti-i Fabian Stroe ellen bokszolt. Péter nem kevesebb, mint 28 pontos ütést vitt be, mindent megtett a győzelemért, de a győzelmet az ellenfelének ítélték a bírók.

A döntés a mérkőzés képe, az ütésszámok alapján lehetett volna fordított is...

A vitatható döntés miatt így befejeződött számára is a kontinentális viadal.

"Amit Péter most a nemzetközi porondon bizonyított (koszovói ellenfelét döntő fölénnyel, az izraelit egyhangú pontozással győzte le és a román sportolóval szemben vitatható döntéssel maradt alul), azt igazolja, hogy igenis, megérett arra, hogy ott legyen Európa legjobbjai között. Ez az ötödik hely lehetett volna jobb is, de ezt most el kell fogadnunk. Peti hozzáállását, munlkáját csak dícsérni tudom. Dolgozunk tovább és biztos vagyok benne, hogy lesznek ennél sokkal szebb eredményei is nemzetközi szinten" - értékel Huszár Árpád.

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Benedek Péter továbbjutott a legjobb 8 közé!   

Megvan Benedek Peti második győzelme is az Európa-bajnokságon. Az 52 kg-os súlycsoportban sportolónk egyhangú pontozással győzött, szép bokszolást bemutatva, számos pontos ütéssel találta el az izraeli Maik Eliyahu Tayber-t.

A legjobb nyolc között holnapután a hazai közönségkedvenc, Fabian Stroe lesz az ellenfél.

Gratulálunk, csak így tovább!

Hajrá Peti!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Junior Európa-bajnokság keddi versenynap   

Itt követhetők a junior Európa-bajnokság keddi versenynapjának eseményei. Benedek Péter mérkőzése az izraeli Maik Eliyahu Tayber ellen 18.45 és 19.30 óra között kerül sorra.

Frame
Eagle Icon

A második mérkőzésén lép ma szorítóba Benedek Péter   

A második mérkőzésén lép ma szorítóba Benedek Péter a junior Európa-bajnokságon. Az 52 kilósok súlycsoportjában Péter ellenfele az izraeli Maik Eliyahu Tayber lesz. A legjobb 8 közé jutásért vívott mérkőzés 18.45 és 19.30 között kerül sorra.

Hajrá Peti!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrame
Eagle Icon

Sajnos ma nem örülhettünk újabb győzelemnek   

Mailát András ugyan jól bokszolt, szép ütéseket vitt be, de horvát ellenfele Matija Berend jobbnak bizonyult, a végén az ő kezét emelték fel.

"Nem örülünk, hogy ez így alakult, de el kell fogadnunk, a nemzetközi szinten sokkal tapasztaltabb ellenfél megérdemelten győzött. Menni kell tovább, ezután is keményen dolgozni. Ugyanakkor arra kell törekednünk, hogy sportolóink minél több rangos nemzetközi versenyen szerepelhessenek, a legjobbakkal találkozhassanak, mert ezek a mérkőzések azok, amiből sportolóink nemzetközi rutint szerezhetnek" - összegzett Huszár Árpád vezetőedző.

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter győzelme a junior Európa-bajnokságon   

Benedek Péter tegnapi győzelme után vasárnap Mailát András következik, ő is bemutatkozik a junior Európa-bajnokságon.

András a 63 kilós súlycsoportban elsőként a horvát Matija Berend ellen húz kesztyűt.

A mellékelt felmenő párosításokból kiderül, hogy miként vezet sportolóink útja az érmek felé.

Péter legközelebb kedden lép szorítóba, ahol az izraeli Maik Eliyahu Tayber lesz az ellenfele.

Hajrá Peti, hajrá András!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Frame
Eagle Icon

Megvan Benedek Péter első győzelme   

Megvan Benedek Péter első győzelme, megvan a továbbjutás a következő körbe!

Remekül indított a gyergyószentmiklósi Benedek Péter a junior Európa-bajnokságon. Az 52 kilósok súlycsoportjában Peti a koszovói Alin Eldar ellen lépett szorítóba és már az első menetben, döntő fölénnyel győzött. Ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Ott egy izraeli ellenféllel fog találkozni.

Örülünk a győzelemnek, hiszen az Európa-bajnokságon nincs gyenge ellenfél ,itt minden országból csak a legjobbak vehetnek részt, Itt minden győzelem nangyon értékes. Szurkolunk, hogy legyen ebből egy szép sorozat!

Hajrá Peti.

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Két sportolónk bokszol a junior Európa-bajnokságon   

Az év egyik legfontosabb nemzetközi versenye jön, Benedek Péter és Mailát András a pénteken kezdődő junior Európa-bajnokságon lép szorítóba.

Sportolóink Magyarország színeiben fognak versenyezni a Ploiești-en sorra kerülő EB-n, a magyar válogatott edzői stábjában pedig ott lesz Huszár Árpád vezetőedző is.

Benedek Péter az 52 kilós súlycsoportban kétszeres magyar kupagyőztesként és kétszeres magyar bajnokként, illetve egy romániai bajnoki címmel a háta mögött készül a kontinensviadalra.

Mailát András 63 kilóban versenyez, 3 Magyar Kupa és 2 magyar bajnoki arany, valamint egy romániai bajnoki cím tulajdonosaként.

Nagyon szurkolunk nekik, hogy ezen a rangos viadalon is kihozzák magukból a maximumot, és megmutassák, hogy nem csak két országban, de az egész kontinensen a legjobbak közé tartoznak.

Hajrá Péter, hajrá András, hajrá magyarok!

FrameFrameFrameFrame
Frame
Eagle Icon

Lezárult az edzőtáborunk   

Lezárult az edzőtáborunk, az utolsó napon a gyergyói hegyekben túráztunk, ami a felkészülést is segíti, és ugyanakkor szép élményt jelentett mindenkinek.

Köszönjük az együtt töltött időt a vendégeinknek!

Huszár Árpád, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetője köszönetét fejezi ki Balzsay Károlynak, a Budapest Honvéd edzőjének és a Ramocsa Sándornak, a kiskunfélegyházi csapat edzőjének a kiváló közös munkáért!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Hazajöttünk a gyimesi edzőtáborból, 14 kilométeres futás következett   

Hazajöttünk Gyergyószentmiklósra a gyimesi edzőtáborból, és most már itt folytatódik a nyári alapozás. Csatlakoztak hozzánk a kiskunfélegyházi fiókegyesületünk bokszolói is Ramocsa Sándor vezetésével, így Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub gyergyói és kiskunfélegyházi csapata, valamint a Budapest Honvéd sportolói közösen készülnek fel a következő kihívásokra.

A tegnapi sparingok után ma reggel egy 14 kilométeres terheléses futás szerepelt a programban.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Isten éltessen Robi!   

Ma (júlis 13.) ünnepli 19. születésnapját Csiki Róbert, csapatunk első felnőtt sportolója.

Frame
Eagle Icon

Gyimesi edzőtábor a hegyekben   

A gyimesi hegyekben edzőtáborozik az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub és a Budapest Honvéd ökölvívó csapata Huszár Árpád és Balzsay Károly vezetésével. Az egyhetes edzőtábor alatt nagyon jó hangulatú terhelési edzések zajlanak.

Csatlakoznak az edzőtáborhoz a kiskunfélegyházi fiókegyesületünk bokszolói is Ramocsa Sándor vezetésével, így a három csapat közösen készül fel a következő kihívásokra.

A mai napon ünnepli a születésnapját Énekes Dominik, a Honvéd fiatal sportolója, ezt egy közös futással ünnepeltük meg.

Isten éltessen Dominik!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Hidegségi edzőtáborban 48 kisgyerekkel dolgoztunk, 27-en iratkoztak fel   

A mai nap folyamán a hidegségi edzőtáborban 48 kisgyerekkel dolgoztunk, közülük 27-en iratkoztak fel hozzánk.

Az ökölvívó sportot választják, és egyesületünk keretében fognak fejlődni.

A játékos teszteken több kiemelkedő teljesítményt is feljegyezhettünk. Huszár Árpád vezetőedző Tankó Olivér, Csilip Márk, Daradics Botond, Molnár Csanád, Janó Johanna, Györgyice Krisztián, Spataru Cristian, Prezsmer Biborka és Ungureanu Mónika nevét emelte ki.

Mostantól az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub Hidegségben is fiókegyesületet hoz létre a ma feliratkozott gyerekekkel.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Gyimesi gyerekekkel edzőtáborozunk ezekben a napokban   

Hidegségben 40 ügyes fiú és lány ismerkedik az ökölvívás művészetével. Jó érzés velük dolgozni, nagyon lelkesen végzik a feladatokat.

Bízunk benne, hogy közülük sokat meg tudunk nyerni a sportágunknak, és sokan csatlakoznak az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklubhoz.

Köszönjük Ciilip Árpádnak a meghívást, a munkáját a tábor megszervezésében!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Együtt szaladtunk célba a Tatárdombnál   

Több száz gyerek szaladt a gyergyószárhegyi Tatárdombhoz szerdán, csatlakozva azokhoz a futókhoz, akik 740 kilométer után értek itt célba.

Az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás fontos célja felhívni a figyelmet, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek mindig szüksége van a segítségre, és arra, hogy másokon segíteni nagyon jó.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK nem csak az utolsó kilométereknél kapcsolódott be a mozgalomba, hanem partnerei voltunk a szerdán lezajlott Egy vérből vagyunk gyerekfesztivál szervezésének is.

Köszönjük Gui Angélának a lehetőséget, gratulálunk a mozgalomban folytatott kitartó munkájához és a szerdai rendezvény megszervezéséhez.

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Európa-bajnokságra készül a Godako   

Remekül teljesítettek az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Gyergyószentmiklós ökölvívói.

Frame
Eagle Icon

Képgaléria az Utánpótlás Godako Kupáról!   

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Godako Utánpótlás Kupa   

5. alkalommal szerveztük meg kedden délután a Godako Utánpótlás Kupát, ahol ezúttal Gyergyószentmiklós és Sepsiszentgyörgy kis, 7-11 korosztályú sportolói léptek szorítóba, hogy megmutassák, mit tanultak, mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban.

Jól szolgálta az esemény azt a célt, hogy a gyerekek verseny körülmények között, és közönség előtt is szerepelhessenek kimozdulva a mindennapos edzések világából. Ez motiválja őket a folytatáshoz, és a versenytapasztalat is nagyon lényeges, a későbbi kihívásokra készülve.

A versenyen két különdíjat is átadtunk a legjobban teljesítő lánynak és fiúnak. Ezt Tallósi Patricia és Szőcs Zalán vehette át.

Gratulálunk nekik, de egyben minden sportolónak is.

Köszönetet mondunk Hargita Megye Tanácsának a támogatáshoz a versenyhez és felkészülésünkhöz szükséges felszerelések megvásárlásában, és köszönetet mondunk minden támogatónknak és közreműködőnek a hozzájárulásukért.

FrameFrame
Eagle Icon

Két arany, egy ezüst és egy bronzéremmel gyarapodott az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzőinek gyűjteménye   

Az Olimpiai Reménységek Tornáján, Pozsonyban versenyzett az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub négy fiatal ökölvívója. A megmérettetés mérlege: két arany, egy ezüst és egy bronzérem. A klub Európa-bajnokságra készíti a sportolóit, ugyanakkor július 4-én megszervezik a hagyományos Utánpótlás Godako-kupát is.

Frame
Eagle Icon

Két arany, egy ezüst és egy bronz az Olimpiai Reménységek Tornáján   

Lezajlottak a Szlovákiában, Pozsonyban megrendezett Olimpiai Reménységek Tornája döntői. Ezúttal is kiváló teljesítményeket láthattunk a sportolóinktól, két arany és ezüst a mai termés.

Benedek Péter (junior 52 kg) egyhangú pontozással győzte le az izraeli Maik Eliyahu Taybert. Fazekas István (U14, 52 kg) pontozással nyert a lengyel Kewin Trukawka ellen.

Bogyor Dávid (U14 60 kg) is jól teljesített a cseh Jan Sykora ellen, de végül ellenfelét hirdették ki győztesnek.

Így tehát két arannyal, egy ezüsttel ás Srof Kevin révén egy bronzéremmel térhetünk haza.

„Összességében nagyon elégedett vagyok a tornán látottakkal. Aranyérmeseink, és ugyanúgy Bogyor Dávid és Srof Kevin munkája, fegyelme is dicséretet érdemel. Dávidnak és Kevinnek még további nemzetközi rutinra van szüksége, hogy ők is tornagyőztesek lehessenek ilyen szinten is, de ez egy nagyon jó erőfelmérő is volt számunkra. Megmutatta, hogy sportolóink ott vannak, ahol a nemzetközi korosztályos élvonal tart” - fogalmaz Huszár Árpád vezetőedző.

Hozzátette, kemény meccsek zajlottak, melyek jól szolgálják a sportolók fejlődését.

Edzőnk köszönetét fejezi ki kollégáinak Dorkó Péternek, Törteli Ferencnek és Túrós Arnoldnak azért a jó hangulatú és magas szintű közös munkáért, amit a torna alatt folytattak együtt.

Sportolóinknak az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub tiszteletbeli elnöke, Böjte Csaba testvér is gratulált, akivel a hazafele vezető út közben találkoztunk. Köszönjük áldását és jókívánságait!

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Hárman döntőznek az Olimpiai Reménységek Tornáján!   

Szlovákiában zajlik egy igen rangos nemzetközi viadal, az Olimpiai Reménységek Tornája, ahol a Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK négy sportolója szerepel Magyarország válogatottjának színeiben.

A szombati versenynapon mind a négyen szorítóba léptek, közülük hárman ma az aranyért bokszolnak.

A juniorok mezőnyében Benedek Péter (52 kg) a cseh Tomás Ondra ellen nyerte a meg a mérkőzését,

Az U14-es korosztályban Fazekas István (52 kg) ellenfele a szlovákiai Kristián Bukovský volt, István is győztesen hagyta el a ringet.

Ugyancsak az U14-esek között Bogyor Dávid (60 kg) a lengyel Patryk Borowicz-al csapott össze, és itt is győzelemnek örülhettünk.

Srof Kevin (U14 40 kg) a görög Alexandros Konstantinodis-al találkozott. „Nagyon jól teljesített, a végső gong pillanatában biztosak voltunk benne, hogy ő is győzött, de meglepetésünkre az ellenfél kezét emelték fel” - mondta el Huszár Árpád edző.

A vasárnapi döntőkben Benedek Péter ellenfele az izraeli Maik Eliyahu Tayber lesz, Bogyor Dávid riválisa a cseh Jan Sykora lesz, Fazekas István pedig a lengyel Kewin Trukawka-wal néz szembe.

Hajrá magyarok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK

Hajrá Gyergyó!

Frame
Eagle Icon

Következő kihívás az Olimpiai Reménységek Tornája   

A magyar válogatott színeiben négy sportolónk vesz részt a Szlovákiában sorra kerülő Olimpiai Reménységek Tornáján.

Benedek Péter, Srof Kevin, Fazekas István és Bogyor Dávid szerepel ezen a rangos versenyen. Őket Huszár Árpád kíséri el.

Sportolóink ezekben a napokban Balatonfűzfőn készülnek a viadalra. Ma délután pedig Székesfehérváron edzettünk. Köszönjük a jó hangulatú közös edzést Turós Arnold barátunknak.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub-Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrame
Eagle Icon

Hétvégén zárult a Bornemissza Emlékverseny   

Hétvégén zárult a Bornemissza Emlékverseny, ahol a Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub több versenyzője jó teljesítménynek köszönhetően kivívta, hogy Magyarországot képviseli a hamarosan megrendezésre kerülő U14-es és U16-os Európa-bajnokságokon.

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter aranyérmes!   

Nem volt kérdés, hogy ki a jobb. Benedek Péter már az első menetben döntő fölénnyel legyőzte a szlovákiai bajnok Mario Galbat.

Megvan az aranyérem a Bornemissza Emlékversenyen!

Szép volt Peti!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Szlovák ellenféllel bokszol az aranyért Benedek Péter   

Ma rendezik a döntőket a Bornemissza Emlékversenyen. A junior 50 kilós súlycsoportban Benedek Péter erdélyi idő szerint körülbelül 16.45-től lép szorítóba, ellenfele a szlovákiai Marii Galba lesz.

A versenynap történései az alábbi videóban 35 perctől.

Hajrá Peti!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter az aranyért bokszol!   

Nagyszerű ökölvívást mutatott be Benedek Péter a Bornemissza Emlékverseny csütörtöki elődöntőjében.

Peti a junior 50 0 kg súlycsoportban az olasz Anronio Marongiuval csapott össze és mindhárom menetet nagy fölénnyel nyerte, végül pedig egyhangú pontozással győzött!

Ezzel is megerősítette, hogy ebben a súlycsoportban ma ő a legjobb a magyar ökölvívásban.

Gratulálunk!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Ez nem a mi napunk volt...   

Nem tudtunk ma győzelemnek örülni a Bornemissza Emlékversenyen. Mindhárom versenyzőnk szépen teljesített, de ellenfeleik győzelmeit hirdették ki a bírók.

Egy komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező olasz ellenféllel találkozott Sinka Botond (junior 48 kg). Boti egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, szépen teljesített, de egyhangú pontozással az ellenfél, Anthony El Moethy lett a győztes.

Búzás Róbert (junior 60 kg) az izraeli Rahal Adballak ellen küzdött Mailát András (junior 63 kg)a magyarországi, és a házigazda egri csapathoz tartozó Bangó Rolanddal csapott össze, ők is szépen teljesítettek, de mindketten alulmaradtak megosztott pontozással.

Vannak ilyen napok...

Dicséret jár a fiúknak és gratulálunk az ellenfeleknek!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

Négy sportolónk első számú válogatott, egy pedig a második helyen várja a folytatást!

Az Egerben zajló Bornemissza Emlékverseny egyben kvalifikációs viadal is. Itt dől el, hogy a közelgő Európa Bajnokságokra kik kerülhetnek be Magyarország válogatott keretébe.

A Magyar Utánpótlás Kupa aranyérmesei és ezüstérmesei mérték össze a tudásukat.

A serdülőknél Srof Kevin (40 kg) Rafael Márkkal találkozott és megosztott pontozással győzött.

Fazekas István (52 kg) Pintér Péterrel csapott össze és szintén megosztott pontozással nyert

Bogyor Dávid (63 kg) az Utánpótlás magyar Kupa győzteseként Túrós Leventével, a magyar bajnokkal nézett szembe. Egy végtelenségig kiegyenlített küzdelemben végül az ellenfél kezét emelték magasba.

Kevin, és István így első számú válogatott kerettag lett súlycsoportjában, míg Dávíd második számú válogatott.

Rajtuk kívül Tallósi Vanessza is első számú kerettag, ő nem kellett most kvalifikációs mérkőzést vívjon, hiszen előző versenyeken minden meccsét döntő fölénnyel nyerte.

A juniorok mezőnyében Benedek Péter (50 kg) révén voltunk érdekeltek. Péter egyhangú pontozással győzte de Gombai Dominiket. Így Péter is első számú válogatott kerettag.

„Gratulálok mind a négy sportolónknak, a győzteseknek is, de Bogyor Dávidnak is, aki szintén nagyszerű teljesítményt nyújtott. Látszik, hogy komolyan dolgozik és fejlődik mindegyikük” - értékelt Huszár Árpád vezetőedző.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Hét sportolónk lép szorítóba Egerben a nemzetközi Bornemissza Emlékversenyen. A nagy hagyományú (72. alkalommal sorra kerülő) viadalon előbb a serdülő korosztályban szerveznek válogató mérkőzéseket, ahol Srof Kevin (40 kg), Fazekas István (52 kg) és Bogyor Dáviid (63 kg) néznek szembe riválisaikkal.

Délután pedig Benedek Péter (junior 50 kg) húz kesztyűt az első versenynapon.

A Bornemissza Emlékverseny mérkőzései a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Youtube csatornáján lesznek követhetőek

Mindent bele fiúk!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyó!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Háromszoros olimpiai bajnok Papp László nevét viseli ezentúl a gyergyószentmiklósi székhelyű ökölvívó egyesület

Magyarország és a világ egyik leghíresebb ökölvívója, a székelyföldi származású, háromszoros olimpiai bajnok Papp László nevét viseli ezentúl a gyergyószentmiklósi székhelyű ökölvívó egyesület. Az erről szóló megállapodást pénteken írta alá ifj. Papp László és Huszár Árpád, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetője.

Frame
Eagle Icon

Nagy öröm számunkra: egyesületünk felveszi Papp László nevét!   

A magyar ökölvívás legnagyobb személyisége, a háromszoros olimpiai bajnok Papp László nevét viseli ezentúl a gyergyószentmiklósi székhelyű ökölvívó egyesület.

Az erről szóló megállapodást pénteken írta alá ifj. Papp László, és Huszár Árpád, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetője. Amint a hivatalos névmódosítási ügyintézés lezajlik, egyesületünk az Erdélyi Godako – Papp László Ökölvívó Sportklub néven működik tovább.

Ifj. Papp László szándéka, hogy az édesapja neve, szellemisége méltóképpen jelenjen meg, és úgy véli, méltók vagyunk arra, hogy ezt a nevet viseljük.

Az a hozzáállás, az odafigyelés, ahogyan itt Gyergyószentmiklóson a gyerekekkel foglalkoznak, a rend megkövetelése minden bizonnyal eredményekhez fog vezetni, és ezek az eredmények már ma is látszanak – állapította meg ifj. Papp László. „Nem attól lesz jó a Godako, hogy felveszi Papp László nevét. Azért veheti fel a nevet, mert jó a Godako” - tette hozzá ő.

Huszár Árpád leszögezi: „számunkra mindig is fontos volt a székely gyökerekkel rendelkező Papp László szellemiségének, emlékének ápolása. Számunkra ő a példakép. Büszkeség számunkra, hogy az ő neve alatt dolgozhatunk, versenyezhetünk”.

FrameFrame
Eagle Icon

1 arany, 1 ezüst és 1 bronz  

Egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet szereztek a sportolóink.

Befejeződött a szerbiai Verbászon rendezett nemzetközi ökölvívó torna, ahol az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub négy sportolója szerepelt Magyarország válogatottjában.

A szombati döntőkben Sinka Botond (junior 46 kg) ellenfele egy cseh fiú lett volna, de Csehország csapata visszalépett a tornáról így Botond lett az aranyérmes.

Búzás Róbert (junior 57 kg) Brazovics Tamással csapott össze. A színvonalas mérkőzés végén megosztott pontozással az ellenfelét hirdették ki győztesnek. Így Robi ezüstérmet szerzett.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Benedek Péter bronzérmes lett, csapatunk negyedik résztvevője Mailát András pedig nem jutott e legjobb 8 közé.

Gratulálunk mindenkinek!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub-Felcsút SK!

Hajrá magyarok!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Búzás Róbert döntőbe jutott!   

Nagy küzdelem zajlott a szerbiai tornán a junior 57 kg-s súlycsoport elődöntőjében, ahol Búzás Róbert a szerb Ognjen Antic ellen húzott kesztyűt.

A három kiélezett menet után a magyar válogatott színeit képviselő Robi kezét emelték a magasba.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub-Felcsút SK sportolója szombaton az aranyéremért bokszol. Ott lesz a döntőben Sinka Botond is, aki erőnyerőként szerepelhet a fináléban.

Hajrá Robi!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub-Felcsút SK!

Hajrá magyarok!

FrameFrame
Eagle Icon

Várjuk a gyerekeket a játékos sportfoglalkozásokra!   

Újra van lehetőség arra, hogy a gyerekek mozgással, sportos, játékos foglalkozásokkal tölthessék nálunk az időt és erősödjenek, ügyesedjenek ezáltal.

A gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpontban keddi és csütörtöki napokon 15 órától várjuk az 5 és 8 év közti kisfiúkat és kislányokat. Hétfőn, szerdán és pénteken ugyancsak 15 órától a 9–12 évesek számára lesznek foglalkozások.

Jelentkezni Csiki Emíliánál lehet a 0748-860.860-as telefonszámon.

Frame
Eagle Icon

Négy sportolónk szerepel Magyarország színeiben a Szerbiában ma kezdődött Junior Nations Cup nemzetközi ökölvívó viadalon.

Benedek Péter, Búzás Róbert, Mailát András és Sinka Botond is meghívót kapott a Magyar Ökölvívó Szakszövetségtől, hogy a válogatottban kesztyűt húzva képviseljék Magyarországot a Verbászon zajló versenyen.

Az első versenynapon két gyergyói bokszoló lépett ringbe. Benedek Péter (junior 50 kg) a szerbiai Djordje Marcovic ellen küzdött míg Búzás Róbert (junior 57 kg) ellenfele a montenegrói Danilo Marcovic volt. Mindkét sportolónk egyhangú pontozással jutott tovább.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Magyarország!

FrameFrame
Eagle Icon

Mailát András, Benedek Péter, Sinka Botond és Búzás Róbert: négy országos bajnok fiú, magyar válogatott sportolók. Négyen, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub neveltjei közül.

Közös még bennük, hogy mind a négyen Böjte Csaba testvérnek és a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak köszönhetik, hogy iskolába járhatnak, szeretetet és odafigyelő nevelést kapnak. Sok gyerek „normális” családokban sem kapja meg ezt.

Ezeknek a fiúknak és több ezer társuknak Böjte Csaba testvér munkája, odaadása nélkül semmi esélye nem lenne arra, hogy csak a legszükségesebbeket is megkapják, ami másnak természetes.

5 éve kerültek az egyesületünkhöz. Azért emeljük ki őket, mert ők négyen éppen most kapták meg a meghívót, hogy a magyar válogatottban szerepeljenek a soron következő korosztályos nemzetközi viadalon.

A magyar nemzetet fogják képviselni, Magyarországnak fognak eredményeket, sikereket hozni.

Annak az országnak, annak a nemzetnek, amelynek egyes polgárai most Böjte Csaba testvért támadják, ítélkeznek fölötte. Akik ezt teszik biztosan nem ismerik őt úgy, ahogy mi ismerjük.

Böjte Csaba testvér olyan lehetőséget adott és ad sok ezer nincstelen sorsba született gyereknek, amit sokan fel sem képesek fogni. Nem tudják felmérni azt, hogy mit jelent a mindennapi kenyér az asztalon, mit jelent a biztonságos otthon, és mit jelent a szeretet. Azt az tudja megbecsülni, akinek másként nem adatna meg ez.

Mailát András, Benedek Péter, Sinka Botond és Búzás Róbert mellett még számos más gyerek él a Dévai Szent Ferenc Alapítvány otthonaiban, részesül odafigyelésben, oktatásban délutáni foglalkoztató házakban, akik Csaba testvér segítségével sportolhatnak, tanulhatnak, szakmát kapnak a kezükbe, szerezhetnek egyetemi diplomát, és lehetnek becsületes, családjukat szerető, gyerekeiket szeretetben nevelő anyák és apák.

Nem ítélkezünk azok fölött, akik most Böjte Csaba testvér fölött ítélkeznek. Szeretnénk, ha megtudnák, miről is beszélnek.

Javasoljuk, hogy vegyenek magukhoz 1-2 gyereket az árvák, nincstelenek közül, és tanulják, tapasztalják meg, hogy mit is jelent törődni velük nap mint nap. Igyekezzenek átadni mindazt a tudást, azt a jót ami bennük van.

Mi a magunk részéről csak köszönetet tudnunk mondani Csaba testvérnek, köszönjük azt a lelki támaszt, amit kapunk, a biztatást amiben a gyerekek részesülnek és ami erőt ad elviselni minden megpróbáltatást.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrame
Eagle Icon

A természetben is hasznos munkát végeztünk   

Tartalmas napunk volt szombaton, az edzőteremben és a természetben is hasznos munkát végeztünk.

Délelőtt vendégül láttuk a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia csapatát, akik Ramocsa Sándor és Seres Attila edzők vezetésével érkeztek hozzánk az az Erdélyi Godako Öökölvívó Sportközpontba. Egy jó hangulatú közös edzésen vettünk részt, úgy gondoljuk, ez hasznos volt mindkét egyesület számára.

Ezt követően a Csiky-kertbe vonultunk át, csatlakozva az önkéntesekhez, akikkel azért fogtunk össze, hogy Gyergyószentmiklós arborétumát, közösségi parkját megtisztítsuk, megtisztítsuk a szeméttől és az ösvényeket, sétányokat járhatóvá tegyük megszabadítva a tél folyamán oda került letört faágaktól. Mi a Szent Anna kápolnákig tisztítottuk meg az ösvény környékét, azaz azt az útvonalat, ahol az futóedzéseinket szoktuk megtartani.

Délután Moldvából, Karácsonkőről (Piatra Neamt) érkezett az ottani ökölvívó csapat Gabriel Câmpescu edző vezetésével, és így három egyesület, a gyergyószentmiklósi, a kiskunfélegyházi és a karácsonkői ökölvívói között zajlottak színvonalas, kemény sparing edzőmérkőzések.

Köszönjük a vendégeinknek, hogy partnereink voltak ezen a napon, és bízunk benne, hogy a jövőben még számos hasonló alkalomra kerülhet sor.

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Az ökölvívásban elengedhetetlen a kiváló erőnléti szint, enélkül egyszerűen lehetetlen eredményeket elérni. Ez egyértelmű, és ez így van bármilyen más sportágban is.

A megerőltető fizikális tréningek hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Most már az időjárás is kedvez, kellemesebbé teszi a kemény, szabadban végzett munkát.

Sportolóink ma délután a Gyergyószentmiklós fölé magasodó Csobot-hegyi kápolnákhoz szaladtak ki. Onnan szétnézve most is megállapíthattuk: kivételes helyzetben vagyunk, csodaszép a környezet, a táj ahol élünk. Ez is inspirál a további erőkifejtésekhez.

FrameFrame
Eagle Icon

Különleges eseménynek volt az otthona a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont.

A létesítményünk átadása óta most, pénteken került sor itt az első egész estés koncertre.

Örülünk, hogy a népszerű 4S Street együttes 5. születésnapi koncertjének mi lehettünk a házigazdái.

Kicsit izgultunk, hogy vajon miként fog vizsgázni az ökölvívó rendezvénycsarnok, de mint kiderült, nem volt ok az izgalomra, kiválóan szóltak az együttes slágerei, a csarnokot megtöltő közönség pedig nagyszerű bulinak volt a részese.

Jól sikerült tehát az első ilyen rendezvény, és bízunk benne, hogy sok ilyen és hasonló következik majd ezután. Célunk, hogy a Sportközpont ne csak az ökölvívásnak legyen helyszíne, hanem Gyergyószentmiklós és a térség szabadidős, kulturális rendezvényeinek legyen az otthona.

Várunk minden fiatalt és idősebbet, sportolni, bulizni, művelődni!

Frame
Eagle Icon

Benedek Péter, Sinka Botond és Mailát András a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola kilencedikes tanulói sikeres félévi vizsgát tettek. Ők távoktatásban végzik az iskolát, és szorgalmukat bizonyítja a sikeres vizsga is.

Köszönetünket fejezzük ki Bárdi-Farkas Jánosnak, az intézmény alapítójának és Bárdi-Farkas Beáta igazgatónak, hogy megadták ezt a lehetőséget a gyerekeink továbbtanulására.

Köszönjük ugyanakkor az iskola tanárainak is az odafigyelést a tanulókra.

Frame
Eagle Icon

Nagyon jó teljesítményeket láthattunk az Utánpótlás Magyar Kupán   

A szombaton lezárult Utánpótlás Magyar Kupát követően Huszár Árpád, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK vezetőedzője számos kiváló teljesítményt emelt ki, és ugyanakkor örül, hogy a Felcsút SK vezetői is láthatták a döntő történéseit, és amellett, hogy szurkoltak a sportolóinknak, személyes rálátásuk lett a versenyrendszer működésére is.

„Korosztályonként és súlycsoportonként a fiatalabbaktól a nagyobbakig haladva elsőként Srof Kevin teljesítményét emelném ki. Kevin az elődöntőben és a döntőben is nagyon jó ökölvívást mutatott be. Ezüstérmes lett, de számomra meglepő volt ez az eredmény. Teljesítménye alapján meglátásom szerint megérdemelte volna az aranyérmet.

Fazakas István mind a négy napon bokszolt, végig az egész verseny alatt nagyon fegyelmezett volt. Kimagasló intelligenciaszinttel rendelkezik, (ami látszik tanulmányi eredményein is) és ez a ringben is megmutatkozott. Mind a négy napon kiváló ökölvívást mutatott be, meggyőző fölénnyel nyerte a mérkőzéseit.

Bogyor Dávidnak három mérkőzése volt. Már az elsőn is szépen teljesített, és aztán folyamatosan javult, mérkőzésről mérkőzésre lépett előre. Öröm vele dolgozni, megérdemelten lett aranyérmes.

Tallósi Vanesszának két mérkőzése volt, mindkettőt idő előtt befejezve, döntő fölénnyel vívta ki az aranyéremét.

Fazekas Katalin elődöntős ellenfele visszalépett, a döntőben pedig bizonyította, hogy jóval képzettebb ökölvívó, mint az ellenfele.

Sinka Botond 3 nagyon jó mérkőzést bokszolt, nála is mérkőzésről mérkőzésre látszott a fejlődés. A döntőben a tavalyi Európa Bajnokság ezüstérmesével bokszolt, és meglepően szépen helytállt. Ezüstérmes lett, de minden elismerés megilleti.

Benedek Péter egy betegségen esett át, így nem tudtuk a megszokott versenysúlyát elérni, eggyel magasabb súlycsoportban indult. Az első mérkőzését döntő fölénnyel nyerte, elődöntős ellenfele visszalépett, míg a döntőben egy szoros mérkőzés után, az ellenfél nyakába került az érem, megérdemelten.

Búzás Róbert egy olyan sportoló, aki minden meccsen maximálisan fókuszál a feladatra, fegyelmezetten, a taktikai utasításokat betartva bokszol. Öröm volt nézni most is a döntős mérkőzését. Megdöbbentő volt ezek után, hogy ezüstérmesnek mondták ki. Robi nyakába az aranyérem kellett volna kerüljön.

Mailát András is egy súlycsoporttal magasabb szinten szerepelt ezúttal, egy elhúzódó betegség után visszatérve. Ismét megmutatta, hogy csapatunk egyik oszlopos tagja, mindig lehet rá számítani, sosem hagyja csebren a csapatot. Kiemelkedett a 63 kilósok mezőnyéből is. Négy nagyon kemény mérkőzést bokszolva bizonyította, hogy ő a legjobb ökölvívó ebben a súlycsoportban is.”

Huszár Árpád örül, hogy a Felcsúti SK vezetői, és Vörös József kurátor úr a helyszínen követte a döntő napjának az eseményeit. „Köszönöm, hogy eljöttek, élőben láthatták az eseményeket.” – fogalmaz Huszár Árpád.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK 13 sportolóval vett részt az Utánpótlás Magyar Kupán. Minden sportolónk dobogóra állhatott. 6 aranyat, 6 ezüstöt és 1 bronzot szereztünk.

Huszár Árpád köszönetet mond és gratulál a sepsiszentgyörgyi fiókegyesületnek, Szőcs Dénes edzőnek is, sikeres munkáját bizonyítja Bogyor Dávid aranyérme.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá Gyergyószentmiklós!

Hajrá Sepsiszentgyörgy!

Frame
Eagle Icon

Hat arany, hat ezüst és egy bronz az Utánpótlás Magyar Kupán!   

13 sportolóval vettünk részt a magyar ökölvívás egyik legrangosabb versenyén, az Utánpótlás Magyar Kupán és mindegyikük dobogóra állhatott. A csapatversenyben pedig több, mint 70 egyesület közül a második legjobb eredményt értük el összesítésben.

Aranyérmet szerzett Fazakas István, Tallósi Vanessza, Mailát András, Fazekas Katalin, Tallósi Tímea, és Bogyor Dávid.

Ezüstérmeseink: Benedek Péter, Búzás Róbert, Sinka Botond, Srof Kevin, Balázs Klaudia és Csiki Máté.

Bronzérmesünk: Bakos Brigitta!

„Nagyon jó teljesítményt nyújtottak a sportolóink a mai napon, mindenki dicséretet érdemel. Azok is, akik aranyat nyertek, és azok is akik a dobogó második fokára állhattak fel ezúttal. Köszönet jár segítőimnek Huszár Dávidnak és Máthé Istvánnak, nekik is nagy szerepük van a sikerek elérésében” - fogalmaz Huszár Árpád vezetőedző!

Gratulálunk fiúk, gratulálunk lányok!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Frame
Eagle Icon

Székely Himnusz húsvétvasárnap   

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklubnak szólt a Székely Himnusz húsvétvasárnap

A budapesti Herminamezői Szentlélek templomban vettünk részt szentmisén húsvét ünnepén.

Nem számíthattunk arra, ami minket ott fogadott. A miséző András atya látva a formaruhában érkező csapatunkat megkérdezte, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk. Elmondtuk, és ő külön köszöntött minket.

A szentmise végén pedig a mi tiszteletünkre szólalt meg a Székely Himnusz.

szívből köszönjük. Felejthetetlen érzés volt ez számunkra.

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Frame
Eagle Icon

Baróton versenyeztek a Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub ökölvívói.

Baróton versenyeztek a Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub ökölvívói. A gyergyószentmiklósi csapat hat versenyzővel mérettetett meg a színvonalas, gála hangulatú eseményen.

Frame
Eagle Icon

Hat mérkőzés, hat győzelem a baróti Orex Sportgálán   

Színvonalas, és teltházas, igazi gála hangulatú esemény volt szombaton a baróti verseny, ahol az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub gyergyószentmiklósi csapata 6 versenyzővel vett részt.

Örülünk, hogy részesei lehettünk a versenynek, ahová Székelyföld három megyéje, Kovászna, Hargita és Maros megye 10 egyesülete és a magyarországi Halásztelek hozták el a sportolóikat. Gratulálunk Csiki Károlynak a gála megszervezéséhez, hasznos lenne, ha ez rendszeressé válna, és más városokban is sor kerülne ilyen székelyföldi boksz seregszemlére.

Az eredményeink pedig önmagukért beszélnek: hat mérkőzés, hat győzelem a mérlegünk.

A baróti gálán a következő gyergyószentmiklósi sportolók léptek szorítóba: Csiki Máté, Fazekas István, Benedek Péter, Búzás Róbert, Kozma Lívia, és Mailát András.

Mindegyikük fölényesen győzött. „Gratulálunk a sportolóknak, mindenki dicséretet érdemel, és közülük kiemelten Csiki Máté, aki az U12-es korosztály múlt évi magyar bajnoka ellen tudott nagyon jó bokszolást bemutatni

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Székelyföld magazin-Gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Egész napos nyitvatartásra váltott nemrégiben az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub. Tette ezt azért, hogy szélesebb lehetőséget biztosítson a sportolásra. A következő percekben a központtal kapcsolatos újdonságokról és idei tervekről láthatnak egy összeállítást.

Frame
Eagle Icon

Aranyeső a tavasz első napján   

A Márciuska Kupán szerepeltek az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub gyergyószentmiklósi és sepsiszentgyörgyi sportolói március elsején. A naptári tavasz első napja számunkra aranyesőt hozott Marosvásárhelyen.

Íme az eredmények:

 • Csiki Róbert (felnőtt korosztály, 60 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött a kolozsvári Marius Coprean ellen.
 • Mailát András (U16, 60 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött a kolozsvári Varga Dávid ellen.
 • Búzás Róbert (U16, 57 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött a gyalui Garbovan Gabriel ellen.
 • Benedek Péter (U18, 48 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött az aranyosgyéresi Onisor Antonio ellen
 • Tallósi Vanessza (U16, 60 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött a zsuki Bereczi Lea ellen
 • Fazakas Katalin (U16, 52 kg) egyhangú pontozással győzött a csíkszeredai Sánta Júlia ellen
 • Bogyor Dávid (U14, U7 kg) egyhangú pontozással győzött a csíkszeredai Bodor Botond ellen.
 • Srof Kevin (U14, 42 kg) egyhangú pontozással győzött a zsuki Dan Laurentiu ellen
 • Bakos Brigitta (U14, 45 kg) nyerésre állt a mérkőzésen, a zernyesti Búza Georgeta ellen, de egy sérülés miatt nem folytathatta
 • Szőcs Karád (U12, 34 kg) megosztott pontozással alulmaradt a dánosi Trif Ilie-vel szemben.

A kis Szőcs Zádor bemutató mérkőzést vívott. Ő is ügyes volt.

„Úgy gondolom, hogy a nyolc aranyérem önmagárét beszél. Az összes sportolónk nagyon szépen teljesített, mindenki dicséretet érdemel. Dolgozni kell tovább, hogy ilyen eredmények jöjjenek nemzetközi szinten is” – értékelte a látottakat Huszár Árpád vezetőedző.

Sepsiszentgyörgyi fiókegyesületünk két sportolóját Bogyor Dávidot s Szőcs Karádot Szőcs Dénes edző készítette fel a versenyre.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Egy ezüst két bronz és két 5. hely a mérleg Aradon   

Hétfőn került sor a lányok döntőire az Aradon megrendezett Dracula Open nemzetközi versenyen. Itt Fazakas Katalin úgy lett ezüstérmes, hogy kiválóan bokszolt, kemény és pontos ütéseket vitt be ellenfelének a romániai Rebeca Mullernek, és ki is hirdették győztesnek. Aztán a döntést visszavonták, és a román lánynak adták az aranyat…

„5 sportolóval vettünk részt Magyarország válogatottjának a színeiben a Dracula Openen és három érmet, illetve két ötödik helyezést értünk el. Nagyon színvonalas mérkőzéseket vívtak a sportolóink, remek ellenfelekkel bokszolva. Voltak érthetetlennek mondható bírói ítéletek, mint Kati döntőjében, vagy Búzás Robi esetében: miután továbbjutott a nyolcaddöntőből, a legjobb nyolc között meg is intették az ellenfelét, és egyenlő pontozás után mégis a román ellenfelét, hozták ki győztesnek.

Mindegyik sportolónk dicséretet érdemel, Benedek Péter a végső győztessel szemben maradt alul pontozással, és Kozma Lívia is ügyesen helytállt egy másfél fejjel magasabb és tapasztaltabb lengyel lánnyal szemben. Kiemelném Majlát András teljesítményét: legyőzte az észt bajnokot, és nagyon jó meccset vívott az azeri riválisával szemben, aki végül megosztott pontozással nyert. Így lett egy ezüstérmünk Fazakas Katalin révén, két bronzunk, amelyet Kozma Lívia és Majlát András szerzett, és két pontszerző, 5. helyezésünk, amelyeket Benedek Péter és Búzás Róbert ért el. Úgy gondolom, jól indítottuk ezt az évet” – fogalmazott Huszár Árpád az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetőedzője.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK fiatal bokszolói Magyarország válogatottjának színeiben versenyeztek.

A magyar sportolók mellett még 26 ország válogatottjai voltak jelen Aradon, azaz Románia, Svédország, Franciaország, Olaszország, Örményország, Spanyolország, Ukrajna, Üzbegisztán, Georgia, Ausztria, Horvátország, Montenegró, Belgium, Bosznia, Csehország, Bulgária, Pakisztán, Szerbia, Lengyelország, Észtország, Azerbajdzsán, Lettország, Ciprus, Moldova, Görögország és Szlovákia.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub - Felcsút SK!

Hajrá magyarok!

FrameFrameFrame
Eagle Icon

Aradi nemzetközi Dracula Open   

Búzás Róbert mutatkozott be elsőként a gyergyószentmiklósi sportolók közül az Aradon zajló nemzetközi Dracula Open versenyen.

Robi sikerrel vette az első akadályt, a magyar válogatott színeiben versenyző sportolónk a romániai Patrik Marius Graure ellen egyhangú pontozással győzött a junior 57 kilós súlycsoportban.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK versenyzői Magyarország válogatottjának színeiben versenyeznek.

A magyar sportolók mellett még 26 ország válogatottjai vannak jelen Aradon, azaz Románia, Svédország, Franciaország, Olaszország, Örményország, Spanyolország, Ukrajna, Üzbegisztán, Georgia, Ausztria, Horvátország, Montenegró, Belgium, Bosznia, Csehország, Bulgária, Pakisztán, Szerbia, Lengyelország, Észtország, Azerbajdzsán, Lettország, Ciprus, Moldova, Görögország és Szlovákia.

Gratulálunk Robi, csak így tovább!

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!

Hajrá magyarok!

FrameFrameFrameFrame
Eagle Icon

Sportorvosi kivizsgálás és felszerelés átadás   

Sportorvosi kivizsgálás és felszerelés átadás a sepsiszentgyörgyi alegységnek

A Felcsút SK szakorvosa Dr Markovics János és az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub szakorvosa dr. Bachner István január 28-án lefolytatták a versenyidényt megelőzően kötelező sportorvosi vizsgálatokat a gyergyószentmiklósi és sepsiszentgyörgyi sportolóinkon.

Örülünk, hogy elmondhatjuk, mindenkit egészségesnek találtak, minden sportolónk megkapta az engedélyt a sportolás folytatására. A kivizsgálások után felszereléseket adtunk át a Szőcs Dénes által vezetett sepsiszentgyörgyi alegységünk számára.

Jó munkát kívánunk a használatukhoz!

FrameFrame
Eagle Icon

Sportolni és tanulni együtt: kiszámítható életpálya   

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK több kiemelt sportolója a napokban ellátogatott Budapestre, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre.

Az intézmény vezetése szívélyes fogadtatásban részesített, készséggel mutatták be nekünk az itt folytatható tanulmányok lehetőségeit.

Ezek a lehetőségek a mi sportolóink számára is nyitva állnak. A középiskola elvégzése után a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóiként tanulhatnak, kapnak életpályát, és emellett magas szinten folytathatják a sportolást is a felnőtt sport világában.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vezetőségének, hogy nyitottak, segítőkészek, ők is fontosnak tartják sportolóink sorsát, jövőjét.

Frame
Eagle Icon
Események archívum

Támogatók

Enger logóSzékely Falat logóPlasmatherm logó
Securitech logó
Bauer Hochei logó
Fezosza logóSzékely Budo-Sport logó
Transport Csata Levente logó
Láng Sport logóaqua instal logóMuskátli logó
Mulligan logóAnda Panzió logóDitrói Pékség logó
Industry Transilvan logóBGA logóGlover Constructs logó
Mulligan logóSilstyle logóFontenaturis logó
BertisSmart SafetyEQ Oils
Smart Safety Smart Safety
Smart SafetySmart Safety

Partnerek

Magyar Ökölvívó Szakszövetség logó
Vissza Fel
Boxing Gloves Icon
RólunkSportközpontEseményekSportolóinkEdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolatOldaltérkép
Készítette és üzemelteti aColorWeb logo