HUROEN
RólunkSportközpontEseményekSportolóink
Gyergyó Open ► YouTube Fotók
Logó
EdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolat

Események

8 aranyéremmel kezdtük az évet   

12 sportolóval vettünk részt a magyarországi Szikszón a XIXO kupán és 8 aranyéremmel, valamint 4 ezüsttel térünk haza. Íme az eredménylista:


Lányok:
 • Fazekas Katalin (serdülő korosztály 51 kg) – aranyérem
 • Kozma Lívia (junior 60 kg) – aranyérem
 • Daróczi Vanessza (ifjúsági 52 kg) – aranyérem

Vanessza a legjobb női versenyzőnek járó különdíjat is elnyerte.


A fiúk mezőnyében a serdülő korosztályban két újoncunk is bemutatkozott,

 • Fazekas István (48 kg) és Demeter Milán (60 kg) ezüstérmet szereztek
 • Búzás Róbert (57 kg) – aranyérem

Búzás Róbert ugyanazzal az egri fiúval találkozott, aki tavaly megnyerte ellene az országos bajnokság döntőjét, sportolónk most visszavágott az akkori vereségért.


Junior fiúk:
 • Benedek Péter (48 kg) – aranyérem
 • Majlát András (63 kg) – aranyérem
 • Covaci Angelo (54 kg) – ezüstérem

Benedek Péter mindkét napon nagyon színvonalas, parázs mérkőzéseken diadalmaskodott, többek között a súlycsoport aktuális magyar bajnokát is legyőzte. Majlát András is két kiváló meccset vívott, a döntőben egy lengyel válogatott fiú ellen győzött.


Ifjúságiak:
 • Csiki Róbert (63,5 kg) – aranyérem

Popa Jancsi és Tóth Szabolcs egymással mérkőztek meg az 54 kilósok fináléjában, a párharc győztese Jancsi lett, Szabinak jutott az ezüst.


„Mindenki dicséretet érdemel, nagyon szépen teljesítettek a sportolóink. Kiemelem Fazekas Katalin, Daróczi Vanessza, Búzás Róbert, Benedek Péter, Majlát András és Csiki Róbert teljesítményét, mindannyian kiemelkedőt nyújtottak. Örülünk az aranyérmeknek, de ugyanakkor az is látható, hogy a legjobbjaink nyomában szépen jönnek felfelé a többiek is. Egy egyságes jó hangulatú csapatunk van, amely az idén is szép eredményekre számíthat” - fogalmaz Huszár Árpád vezetőedző.

Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub! Hajrá Felcsút SK! Hajrá Gyergyó!

Frame Frame Frame Frame
Frame Frame Frame Frame
Frame Frame Frame Frame
Eagle Icon

Versenyeredményeink 2021-ben  

Egy sportegyesület munkájának hatékonyságát, minőségét elsősorban a versenyeken elért eredmények tükrözik. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub 2021-es eredménylistája magyarországi és romániai szinten is egyaránt olyan, amire valóban büszkék lehetünk. Sportolóink 57 arany-, 24 ezüst- és 15 bronzérmet szereztek különböző versenyeken.


Íme:
 • Ifjúságiak (U18) Ökölvívó Románia Kupája: Popa Ionica Jancsi bronzérem
 • Női Ökölvívók Románia Kupája Ferencz Beáta és Zaiti Tímea ezüstérem, Fazekas Katalin bronzérem
 • Serdülő (U14-es) Románia Kupa: Benedek Péter Pál aranyérem, Majlát András ezüstérem, Vajda Jstván, Búzás Róbert, Alexandru Burleac bronzérem
 • Junior (U16) Románia Kupa: Milotai Dávid ezüstérem, Nitu Imre bronzérem
 • Utánpótlás Magyar Kupa: Benedek Péter aranyérem, Majlát András aranyérem, Vajda István ezüstérem, Páll Szilveszter és Szilágyi Arnold bronzérem. Serdülő csapatbajnoki második helyezés.

Benedek Péter aranyérme történelmi siker is, hisz először fordul elő, hogy egy bokszoló egyszemélyben Magyarországon és Romániában is az adott súlycsoport címvédője.


 • ifjúsági (U18) Romániai Országos Bajnokság: Popa Ionica Jancsi és Tóth Szabolcs bronzérem
 • Romániai Női Ökölvívó Országos Bajnokság: Daróczi Vanessza és Szabó Rita aranyérem, András Klaudia és Fazekas Katalin ezüstérem
 • Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokság: Csiki Róbert ezüstérem, Daróczi Vanessza bronzérem
 • Magyarországi Serdülő és Junior Ökölvívó Bajnokság: Benedek Péter és Majlát András aramyérem, Fazekas Katalin, Búzás Róbert, András Klaudia, Kozma Lívia ezüstérem, Vajda István, Sinka Botond, Páll Szilveszter, Pop Iuliu Gyula bronzérem. Csapatbajnokság, serdülő korosztály: Felcsút SK aranyérem.
 • Romániai Serdülő (U14-es) Ökölvívó Bajnokság: Benedek Péter és Majlát András aranyérem.

Ezzel olyan sporttörténelmi sikert értünk el, amely példátlan volt korábban: ugyanaz a két sportoló az országos bajnok a súlycsoportjában Magyarországon és Romániában is.

 • Serdülő (U15) Ökölvívó Európa-bajnokság: Benedek Péter Magyarországot, Majlát András Romániát képviselte, edzőnk, Huszár Árpád Románia edzői stábjában segítette Andrást. András pontszerző, 5. helyezett lett.

Frame Frame Frame Frame

Érmeink száma a 2021-es évben hivatalos országos bajnokságokon és nemzeti kupa viadalokon:
 • Arany: 9 egyéni + 1 csapatbajnoki arany
 • Ezüst: 12 egyéni +1 csapatbajnoki ezüst
 • Bronz: 15

Nemzetközi eredmény:
 • 3 aranyérem Görögországban a Tigers Kupán, ahol Romániát képviselve, Benedek Méter, Majlát András és Csiki Róbert is első lett.
 • 2 sportoló és egy edző részvétele az Európa-bajnokságon. Egy 5. helyezés.

A hivatalos országos versenyek mellett több más rangos versenyen is szerepeltünk:
 • Márciuska Kupa, Marosvásárhely: 8 arany-, és 2 ezüstérem
 • Ghiurca Petru Emlékverseny, Marosvásárhely: 5 arany-, 3 ezüstérem
 • Fesztivál Kupa szeged: 13 aranyérem
 • Tatárdomb Kupa, Gyergyószárhegy: 11 arany-, 2 ezüstérem
 • Erdély Öv (Centura Transilvania), Kolozsvár: 5 arany-, 2 ezüstérem, és a csapatversenyben első helyezés

Érmeink száma 2021-ben más rangos viadalokon
 • Arany: 47
 • Ezüst: 12

Frame Frame Frame Frame
Frame Frame

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői az idei évben összesen 57 arany-, 24 ezüst- és 15 bronzérmet szereztek. Ebből a gyergyószentmiklósi központ versenyzőinek mérlege 55 arany, 22 ezüst és 12 bronz. A fiókegyesületek közül Kézdivásárhely 1 aranyat, Székelyudvarhely 1 aranyat és két ezüstöt szerzett. Nagyszalonta egy aranyat és egy bronzot ért el, Petrozsény és Déva eredménye 1-1 bronzérem.


Országos versenyeken érmes és pontszerző sportolóink:
 • Gyergyószentmiklósi központ (edzők: Huszár Árpád, Huszár Dávid, Máthé István):
  1. Benedek Péter: 9 aranyérem, 1 ezüstérem
   Majlát András: 9 arany, 1 ezüst
   Búzás Róbert: 6 arany, 1 ezüst, 1 bronz
   Milotai Dávid: 5 arany, 2 ezüst
   Csiki Róbert: 4 arany, 1 ezüst
   Vajda István: 3 arany, 1 ezüst, 2 bronz
   Daróczi Vanessza: 3 arany, 1 bronz
   Sinka Botond: 3 arany, 1 bronz
   Páll Szilveszter: 2 arany, 2 ezüst, 2 bronz
   Fazakas Katalin: 2 arany, 2 ezüst, 1 bronz
   Popa Ioan Jancsi: 2 arany, 2 bronz
   Szilágyi Arnold: 2 arany, 3 ezüst, 1 bronz
   Covaci Angelo, 1 arany, 2 ezüst
   Kozma Lívia: 1 arany, 1 ezüst
   Tóth Szabolcs: 1 ezüst, 1 bronz
   Zaiti Tímea. 2 ezüst
   Gábor Szabolcs: 1 ezüst, 1 bronz
   Ferencz Beáta: 1 ezüst
 • Kézdivásárhely (edző: Hadnagy László):
  1. Szabó Rita: 1 arany
 • Székelyudvarhely (edző: Dobes Zoltán):
  1. Száva Krisztián: 1 arany
   András Klaudia: 2 ezüst
 • Petrozsény (edző: Dénes Adolf):
  1. Burleac Alexandru: 1 bronz
 • Déva (edző: Nițu Alex Sándor):
  1. Nițu Imre: 1 bronz
 • Nagyszalonta (edző: Huzuna Cristian):
  1. Pop Iuliu Gyula: 1 arany, 1 bronz

A romániai versenyeken az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub, Magyarországon a Felcsút SK színeiben versenyeztünk.

Eagle Icon

Történelmi sikereknek számító aranyérmek az U14-esek bajnokságán  

Egy versenyünk volt 2021 decemberében, de ez azt jelentette, hogy kiválóan zártunk egy kivételes évet. A Brăilán rendezett U14-es korosztályú romániai országos bajnokságon Benedek Péter és Majlát András is aranyérmes lett. Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a két sportoló az országos bajnok a súlycsoportjában Romániában és Magyarországon is.

Benedek Péter kiemelt volt a 44 kg-sok súlycsoportban, így 3 mérkőzést kellett bokszolnia, és mindhármat idő előtt befejezve nyerte meg, a döntőben Cristian Antonio Bucurt legyőzve.

András a 60 kilósok mezőnyében négy összecsapáson lépett szorítóba, és ugyancsak mindegyiken döntő fölénnyel győzött, így a fináléban Antonio Gabriel Iordache ellen is.

„Az volt a taktika, hogy úgy bokszoljunk, hogy ne adjunk a pontozóbíróknak lehetőséget, hogy ők döntsék el, hogy ki legyen a győztes. A fiúk ezt tökéletesen hajtották végre. Mind a 7 meccsen úgy dolgoztak, ahogy azt megbeszéltük, pontosan teljesítve azt, amit megterveztünk” - fogalmaz az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetőedzője Huszár Árpád, akit Huszár Dávid edző segített a Brăilán lezajlott országos versenyen.

A bajnokságot megelőzően 10 napos edzőtáborban vettek részt a gyerekek, ahol napi két edzésük volt. A versenyre több olyan első éves serdülő gyerekeket is vittünk magunkkal, akik életük első mérkőzését bokszolták. Számukra a sorsolás nem volt a legkedvezőbb, mivel országos bajnokokkal, válogatott bokszolókkal és Európa-bajnokságon szerepelt sportolókkal mérkőztek meg már az első körben. Közülük mindannyian végig bokszolták a három menetet, páran szoros mérkőzéseket is vívtak a rutinosabbak ellen. Számukra majd a jövő év hozhatja el az első érmeket.

Frame Frame
Eagle Icon

Benedek Péter, Majlát András és a csapat magyar bajnoki címe és 7 további érem a magyarországi serdülő és junior ökölvívó bajnokságon  

Az Erdélyi Godako ökölvívó Sportklub sportolói a Felcsút SK színeiben tíz érmet, köztük két aranyat szereztek a magyarországi serdülő és junior ökölvívó bajnokságon novemberben. Az egyéni sikerek mellett csapatban is bajnokok lettek a serdülők.

Benedek Péter a serdülő (U14-es) korosztály 44 kg-os súlycsoportjában, Majlát András a 60 kg-osok versenyében szerzett aranyérmet az Egerben megrendezett országos bajnokságon.

Ezekenkívül még további nyolc érem került sportolóink nyakába. Fazekas Katalin a serdülő 51 kg-os súlycsoportban, Búzás Róbert a serdülő 50 kilóban lett ezüstérmes. A junior (U16-os) korosztályban András Klaudia a 46 kg-os, Kozma Lívia az 57 kilós súlycsoportban állhatott fel a dobogó második fokára.

Bronzérmesek lettek Vajda István (serdülő 42 kg), Dinka Botond (serdülő 44 kg), Páll Szilveszter (junior 54 kg), Pop Iuliu Gyula (junior 54 kg). Milotay Dávid (junior 50 kg) is közel állt ahhoz, hogy elődöntőben bokszolhasson, de végül a negyeddöntőben alulmaradt, így az ötödik lett.

Majlát András még egy különdíjat is begyűjtött. A szervezők értékelése szerint a 60 kilós fiúk döntője volt ebben a korcsoportban a legjobb, legszínvonalasabb mérkőzés. Itt szerezte meg Majlát András a bajnoki címet a Kőbánya Box Klub versenyzőjével, Leiner Krisztiánnal szemben.

A serdülők által elért eredmények összesítésben azt jelentették, hogy a korosztály csapatbajnokságát is megnyertük.

Frame Frame Frame
Eagle Icon

Erdély legjobb csapata lett a miénk  

Az Erdély Öv (Centura Transilvania) viadalon is sikerrel szerepeltünk. Számítottunk arra, hogy az októberi kolozsvári versenyen is jól fogunk teljesíteni, és a fiúk ismét bizonyítottak is. 7 versenyzővel indultunk, 5-en aranyéremmel, illetve a bajnoknak járó övvel térhettek haza. Ez azt is jelentette, hogy az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub lett a torna, és ezzel Erdély legjobb csapata.

Ezt nem mi állítjuk magunktól, hanem a kolozsvári viadalon mondták ki a szervezők, versenytársak, és persze ezt igazolják az eredményeink is.

Az elődöntőkből minden sportolónk döntő fölénnyel jutott tovább a finálékba.

Itt az U14-es korosztályban 46 kilóban Benedek Péter a nagyszalontai Marius Stegart győzte le, döntő fölénnyel, a harmadik menetben lezárva a mérkőzést. Az 50 kilós súlycsoportban Búzás Róbert a székesfehérvári, magyar bajnoki ezüstérmes Frank Dominikkel találkozott, és egyhangú pontozással nyert. Szintén egyhangú pontozással lett aranyérmes a 60 kilós Majlát András, aki egy helyi, kolozsvári fiú, Ötvös Elisei ellen nyert.

A junior (U16-os) korosztályban Milotai Dávid ( 50 kg) a tordai Lukács Szabolccsal mérkőzött meg, ennek eredménye Dávid győzelme lett egyhangú pontozással. Páll Szilveszter (54 kg) parázs mérkőzést vívott a nagybányai Emanuel Groza-val, és pontozással alulmaradt. Ugyancsak ez történt Szilágyi Arnold (60 kg) esetében is, aki a többszörös bajnok nagyváradi Covaci Angelo-val csapott össze.

Ezt a két mérkőzést tehát ellenfeleink nyerték, de mások véleménye szerint is, akár mindkét esetben nekünk is ítélhették volna a bírók a párharcokat.

Az U18-as mezőnyben Csiki Róbert (60 kg) győzött a Rovinari-i Ionut Dumitrachi-val szemben, egyhangú pontozással.

Rengeteg dicséretet, elismerést, gratulációt kaptak a fiúk és az edző Huszár Árpád is.

Frame
Eagle Icon

Ezüst és bronz az Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokságról  

Két sportolóval vettünk részt a Bük város sportcsarnokában rendezett Ifjúsági Ökölvívó Magyar bajnokságon. A magyarországi versenyeken most is testvérklubunk, a Felcsút Ökölvívó Sportklub színeiben indultunk. A lányoknál a 52 kg-s súlycsoportban Daróczi Vanessza szerepelt, míg a fiúknál Csiki Róbert a 60 kg-s mezőnyben küzdött ellenfeleivel.

Vanessza az elődöntőben lépett szorítóba Kovács Laurával (BHS) szemben. A mérkőzést megosztott pontozásban 3-2 arányban az ellenfele nyerte, és így Vanesszánek ezúttal a bronzérem jutott de így is hatalmas dicséret jár neki, hiszen úgy vállalta a mérkőzést, hogy egy napja még egy nehéz fogorvosi beavatkozáson kellett átessen.

A 60 kg-s súlycsoportban Csiki Róbert három meccset bokszolt, a negyeddöntőben a MÖSZ-t képviselő Muhovits Milánt, az elődöntőben KSI sportolóját, Papp Patrikot győzte le.

A döntő nagyon színvonalas, minőségi bokszot hozott, aminek a végén a bírók pontozással a Békési TE versenyzőjének, Római Rubennek ítélték a mérkőzést. Nagyon büszkék vagyunk Robira, aki végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, az ifi korosztályba most belenövő Robi méltó ellenfele tudott lenni a 18 éves, 70 meccs tapasztalatával ringbe lépő riválisnak.

Frame
Eagle Icon

Szép teljesítmények a Tatárdomb Kupán  

A gyergyószárhegyi sportcsarnokban rendeztük meg szeptember 18-án és 19-én 3. Tatárdomb Kupát. Vendégeink voltak a Szegedi Bokszvilág, a Budapest Honvéd, a Kőbánya Boksz Klub és a Marosvásárhelyi Ring Box versenyzői. A mérkőzéseket magyarországi bírók vezették. Szombaton az elődöntőket rendeztük, vasárnap a döntőkre került sor. A 14 finálé közül 13-ban a mi sportolóink szerepeltek, és 11-et meg is nyertek.

Megtisztelt a jelenlétével a Magyar Ökölvívó Szakszövetség vezetésének küldöttsége, és megtekintették a rendezvényünket Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa képviselője, Hargita megye és számos gyergyószéki önkormányzat vezetője is.

A jelenlévők találkozhattak Balzsay Károly profi világbajnokkal aki a Honvéd edzőjeként volt jelen Szárhegyen és élménybeszámolót is hallhattak tőle a résztvevők.

Az esemény végig jó hangulatban, igazán sportszerű keretek között zajlott, mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot, úgy a szorítóban küzdők, mint a szervezésben szerepelt vállaló személyek.

Úgy gondoljuk, a Tatárdomb Kupa minden tekintetben egy pozitív képet nyújtott az érdeklődők számára az ökölvívó sportról.

Egy év múlva újra sor kerül az eseményre, és célunk, hogy idővel hivatalos nemzetközi viadallá fejlődjön a Tatárdomb Kupa.

Frame Frame
Eagle Icon

Két arany és két ezüst a Romániai Női Országos Bajnokságon  

A Romániai Női Ökölvívó Országos Bajnokságot, amelyet a Fekete-tenger partján, Năvodari-on szerveztek meg szeptember elején. Hat sportolóval vettünk részt és négyen döntőbe jutottak, ketten pedig aranyérmesek lettek.

Bajnoki címet szerzett Daróczi Vanessza és Szabó Rita is, míg András Klaudia és Fazekas Katalin ezüstérmesek lettek.

Daróczi Vanessza az U18-os korosztályban az 52 kg-s súlycsoport fináléjában a már az első menetben döntő fölénnyel győzött a marosvásárhelyi Popa Adina ellen. Szabó Rita az U14-esek 42 kg-s mezőnyében egy nagyon komoly mérkőzés után pontozással győzött Măgurele-i Păun Erica ellen. Nagyon büszkék vagyunk rájuk.

Elismerést érdemel másik két döntősünk, András Klaudia és Fazekas Katalin is, ők is szépen helytálltak jóval tapasztaltabb erős ellenfelekkel szemben. András Klaudia az U16-os korosztályban 44. kg súlycsoportban döntőzhetett, az U14-ben Fazekas Katalin pedig az 51 kg súlycsoportban lett ezüstérmes. Megjegyzendő, hogy dobogósaink mind elsőévesek a korosztályukban, azaz még jövőre jön el igazán az ő idejük. Nem feledkezünk meg Szabó Veráról és Kozma Líviáról sem, akik az 5. helyen végeztek.


Szép teljesítmények a Tatárdomb Kupán

A gyergyószárhegyi sportcsarnokban rendeztük meg szeptember 18-án és 19-én 3. Tatárdomb Kupát. Vendégeink voltak a Szegedi Bokszvilág, a Budapest Honvéd, a Kőbánya Boksz Klub és a Marosvásárhelyi Ring Box versenyzői. A mérkőzéseket magyarországi bírók vezették. Szombaton az elődöntőket rendeztük, vasárnap a döntőkre került sor. A 14 finálé közül 13-ban a mi sportolóink szerepeltek, és 11-et meg is nyertek.

Megtisztelt a jelenlétével a Magyar Ökölvívó Szakszövetség vezetésének küldöttsége, és megtekintették a rendezvényünket Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa képviselője, Hargita megye és számos gyergyószéki önkormányzat vezetője is.

A jelenlévők találkozhattak Balzsay Károly profi világbajnokkal aki a Honvéd edzőjeként volt jelen Szárhegyen és élménybeszámolót is hallhattak tőle a résztvevők.

Az esemény végig jó hangulatban, igazán sportszerű keretek között zajlott, mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot, úgy a szorítóban küzdők, mint a szervezésben szerepelt vállaló személyek.

Úgy gondoljuk, a Tatárdomb Kupa minden tekintetben egy pozitív képet nyújtott az érdeklődők számára az ökölvívó sportról.

Egy év múlva újra sor kerül az eseményre, és célunk, hogy idővel hivatalos nemzetközi viadallá fejlődjön a Tatárdomb Kupa.


Ezüst és bronz az Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokságról

Két sportolóval vettünk részt a Bük város sportcsarnokában rendezett Ifjúsági Ökölvívó Magyar bajnokságon. A magyarországi versenyeken most is testvérklubunk, a Felcsút Ökölvívó Sportklub színeiben indultunk. A lányoknál a 52 kg-s súlycsoportban Daróczi Vanessza szerepelt, míg a fiúknál Csiki Róbert a 60 kg-s mezőnyben küzdött ellenfeleivel.

Vanessza az elődöntőben lépett szorítóba Kovács Laurával (BHS) szemben. A mérkőzést megosztott pontozásban 3-2 arányban az ellenfele nyerte, és így Vanesszánek ezúttal a bronzérem jutott de így is hatalmas dicséret jár neki, hiszen úgy vállalta a mérkőzést, hogy egy napja még egy nehéz fogorvosi beavatkozáson kellett átessen.

A 60 kg-s súlycsoportban Csiki Róbert három meccset bokszolt, a negyeddöntőben a MÖSZ-t képviselő, Muhovits Milánt, az elődöntőben KSI sportolója, Papp Patrikot győzte le.

A döntő nagyon színvonalas, minőségi bokszot hozott, aminek a végén a bírók pontozással a Békési TE versenyzőjének, Római Rubennek ítélték a mérkőzést. Nagyon büszkék vagyunk Robira, aki végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, az ifi korosztályba most belenövő Robi méltó ellenfele tudott lenni a 18 éves, 70 meccs tapasztalatával ringbe lépő riválisnak.


Terveink október hónapra

Októberben több nagyon fontos esemény vár ránk. Ezek közül jelentőségében kiemelkedik az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont, vagyis új otthonunk avatóünnepsége, 22-én, amelyre egy igazán emlékezetes műsort tervezünk.

Részt veszünk a Kolozsváron sorra kerülő Centura Transilvaniei – Erdély Öv versenyen, és indulunk a Zsilvásárhelyen (Tg. Jiu) következő U16-os országos bajnokságon.

Frame
Eagle Icon

130 bokszoló táborozott a Hargita lábánál  

A Hargita lábánál, Ivóban zajlott augusztus 23. és 27. között a nyári edzőtáborunk, ahol nem kevesebb, mint 130 sportoló találkozott és dolgozott együtt. Ezúttal arra is lehetőség nyílt, hogy magyarországi társakat is fogadhatunk, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vendége volt a Kőbánya SC Kovács Mária vezetésével, és a Szegedi Bokszvilág SE csapata is Szuknai Zsuzsanna vezetésével.

A tábor újra alkalom arra is, hogy az EGÖSK minden alegysége együtt dolgozhatott. Közösen edzett és gyűjtötte az élményeket a nagyszalontai (edző: Huzuna Cristian), a dévai (edző: Nițu Alex Sándor), petrozsényi (edző: Dénes Adolf), kézdivásárhelyi (edző: Hadnagy László) és székelyudvarhelyi (edző: Dobes Zoltán) csapat. Természetesen jelen volt a gyergyószentmiklósi központ csapata is, melynek irányítói, azaz Huszár Árpád vezetőedző, Huszár Dávid és Máthé István edzők egyben a tábor vezetői is voltak.

Reggeli futások, naponta több edzés jelentette a munkát, de arra is törekedtünk, hogy minél több látnivalót, felejthetetlen élményt is adjunk a táborozóknak.Túráztunk a Hargita csúcsára, de például Szejkefürdőre is ellátogattunk.Az edzőtábor idejére esett augusztus 27-e,a Nemzetközi Ökölvívás Napja. Az AIBA nemzetközi boksz szövetség évente ezt a napot szenteli a sportágunk ünnepének, és idén mi is csatlakoztunk ehhez a mozgalomhoz, amely a boksz népszerűsítését célozza meg.Ivói edzőtáborunkban egy kis videót készítettünk, amelyet elküldtünk a Magyar Ökölvívó Szakszövetség számára, a MÖSZ pedig továbbította az AIBA-hoz, amit a szervezet örömmel fogadott.

Frame Frame Frame
Eagle Icon

Hibátlan teljesítmény a Fesztivál Kupán  

13 sportolóval vettünk részt a Szegeden megrendezett Fesztivál Kupán. Úgy gondoljuk, az ottani teljesítményről nem kell bővebben beszélnünk, beszéljenek helyette a puszta eredmények: minden sportolónk győzött! Íme:

Fazakas Katalin, (serdülő, 52 kg) győzelem, egyhangú pontozással. Sinka Botond (serdülő 44,5 kg), győzelem az első menetben döntő fölénnyel. Gábor Szabolcs (serdülő 44,5 kg), győzelem a második menetben döntő fölénnyel. Benedek Péter (serdülő 43 kg), győzelem, egyhangú pontozással. Búzás Róbert (serdülő 50 kg), győzelem a második menetben döntő fölénnyel. Milotay Dávid (junior 48 kg.), győzelem, egyhangú pontozással. Daróti Vanessza (junior 52 kg), győzelem a második menetben döntő fölénnyel. Szilágyi Arnold (junior 63 kg), győzelem az első menetben döntő fölénnyel. Popa Ionica Jancsi (ifjúsági 56 kg), győzelem az első menetben döntő fölénnyel.

Fazakas Katalin a serdülő lányok, Búzás Róbert a serdülő fiúk között a legjobbnak járó különdíjat is megkapta. Megfelelő ellenfél hiányában két mérkőzésen egymás ellen, bemutató jelleggel bokszolt Tóth Szilárd és Pál Szilveszter, illetve Majlát András és Csiki Róbert. Ők is minőségi ízelítőt adtak a szegedi közönségnek az ökölvívás szépségeiből.

Frame
Eagle Icon

Két sportolónk és edzőnk részvétele az Európa-bajnokságon  

Benedek Péter Magyarországot, Majlát András Romániát képviselte a serdülő korosztályú Ökölvívó Európa-bajnokságon. Edzőnk, Huszár Árpád Románia edzői stábjában segítette Andrást, illetve Görögország válogatottja részéről is felkérésnek tett eleget.

Az eddigi eredmények alapján várható is volt, hogy három sportolónkat hívták válogatottba. Románia és Magyarország is számít rájuk. Végül Majlát András a romániai, Benedek Péter és Vajda István a magyar csapattal készülhetett a Szarajevóban, 2021 augusztusában sorra került Európa-bajnokságra. Majlát és Benedek pedig ki is utazhatott a kontinentális viadalra.

Az Európa-bajnokságon Majlát András győzelemmel debütált, az első körben a magyarországi Szakál Ahmedet búcsúztatta. A legjobb négy közé azonban már nem sikerült bejutnia. A török Babat Huseyin elleni összecsapáson András a három menet közül az utolsót megnyerte, de ez nem volt elegendő a győzelemhez a viadal egyik aranyesélyes sportolója ellen, így ő az 5. helyen zárta a viadalt.

A 42 kilóban induló Benedek Péter egy mérkőzésen bokszolhatott. Ezúttal nem tudta hozni azt a formát, amit igazából tud, így az örmény Vahagn Galstyan legyőzte őt.

Huszár Árpád vezetőedző a romániai csapat edzői stábjának tagjaként volt jelen a Szarajevóban zajló versenyen, így Majlát András mellett lehetett a sarokban. Ugyanakkor egy különleges felkérést is kapott: Görögország válogatottja részéről arra kérték az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetőjét, hogy a görög edző mellett segítse a 40 kilóban induló Petros Konstantinudist. Az együttműködésnek köszönhetően Petros Konstantinudis két mérkőzést is nyert és elődöntőig jutott.

Huszár Árpád a 3. mérkőzésen már nem vállalta a görög fiú segítését, mert ott már egy magyarországi ellenfél következett.

Meg kell jegyeznünk, hogy a júliusi görögországi versenyünkön Petrost Benedek Péter fölényesen legyőzte, ez is jelzi, hogy más körülmények közt ott lenne a helye neki is az érmesek között.

Huszár Árpád a magyar csapatnak felajánlotta, hogy Benedek Péter szerepléséhez odateszi a maga képességeit, de erre Bertók Róbert szövetségi kapitány nem tartott igényt, így az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetőedzője itt csak lelátón szurkolóként biztathatta Pétert. Sportolónkat ezen a versenyen csak a kinevezett magyar szakedzők irányíthatták.

Nagyon hasznos tapasztalat volt számunkra az Európa-bajnokság, segít a következő nemzetközi sikereink eléréséhez.

Frame Frame Frame Frame
Eagle Icon

I. 4. Kellemetlen tapasztalatok a romániai U18-as bajnokságon  

Csiki Róbert, Popa Ionica Jancsi és Tóth Szabolcs az ifjúsági (U18-as) korosztályúak Romániai Országos Bajnokságán versenyzett. Ez újabb mérföldkő volt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub számára, a fiúk most mutatkoztak be ebben a korosztályban.

Sajnos ezúttal nem volt ez egy pozitív tapasztalat számunkra. Csiki Róbert ugyan egyértelmű győzelmet aratott a legjobb 16 között, már a második menetben eldöntve a mérkőzést, de ez volt itt az egyetlen nyert meccsünk.

Popa Ionica Jancsi és Tóth Szabolcs az elődöntőben lépett szorítóba, és mindketten vereséget szenvedtek, ellenfeleik valóban jobbak voltak, megérdemelték a győzelmet. Popa Jancsi pontozással maradt alul, Tóth Szabit pedig Huszár Árpád vezetőedző hozta le a ringből az ellenfél nagy fölényét látva.

Nagyon szomorú azonban, ami Csiki Robi negyeddöntős mérkőzésén történt. Robi az első két menetben fölényesen jobb volt, nagyon sok ütést kiosztott, a harmadik menetben pedig csak futott előle az ellenfél nemhogy egyet is ütött volna. És ezek után az ellenfelet hozták ki győztesnek. „Sajnos a tapasztalat nem változik: ha a mi sportolóink nem rendezik le a meccseket idő előtt, és az összecsapás végig megy, a pontozóbírók hozzák a döntést, akkor mindig ellenünk ítélnek. Amikor győztünk csak úgy győzhettünk, hogy döntő fölénnyel vívtuk ki a sikert. Szomorú a sportágra nézve, hogy ez így történhet” - összegzett Huszár Árpád vezetőedző.

Így az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói közül Popa Ionica Jancsi és Tóth Szabolcs bronzéremmel zárt, Csiki Róbert 5. lett.

Frame
Eagle Icon

Teljes siker az első nemzetközi megmérettetésünkön  

Mindegyik mérkőzésünket megnyertük és a nemzetek közt a legjobbak között végeztünk első nemzetközi viadalunkon. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub bokszolói, Csiki Róbert, Benedek Péter és Majlát András Romániát képviselte a Görögországban sorra került Tigers kupán ahol rajtunk kívül a görög, bolgár, spanyol, olasz, ciprusi és albán ökölvívó utánpótlás legjobbjai találkoztak. A viadalon csapatunknak egy negyedik tagja is volt, a jászvásári Toader Sebastian aki egy győzelemmel és egy vereséggel zárt.

Az első nemzetközi tapasztalatokat Huszár Árpád így összegzi: „Váratlanul ért a felkérés a romániai szövetség részéről, hogy mi képviseljük az országot ezen a rangos versenyen. Igazából ebben az évben még nem terveztünk kilépni a nemzetközi színtérre, nem volt ilyen tapasztalatunk és így nem tudhattuk, mire leszünk képesek ezen a szinten. Most már elmondhatjuk: saját várakozásainkat is felülmúlva tudtunk teljesíteni, lényegében a mezőny legjobbjai között végeztünk”.

Frame
Eagle Icon

Utánpótlás Magyar Kupa: aranyakkal robbantunk be a magyarországi boksz világába  

Az Utánpótlás Magyar Kupán Benedek Péter (41,5 kg), Búzás Róbert (48 kg), Majlát András (62 kg), Páll Szilveszter (52), Szilágyi Arnold (60) és Vajda István (40 kg) alkották a csapatunkat.

Az Egerben 2021 júniusában sorra került verseny döntőibe hárman jutottak: Vajda István, Benedek Péter és Majlát András bokszolhatott az aranyéremért. Vajda Istvánnak ugyan ez nem sikerült, de Benedek Péter és Majlát András is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Páll Szilveszter és Szilágyi Arnold alulmaradt az elődöntőben, így ők bronzéremmel zártak. Mi úgy láttuk, fényesebb is lehetett volna a kollekció, Arnold szerintünk mindenképpen megérdemelte volna a győzelmet a házigazda, egri csapat sportolójával szemben. Búzás Róbert 5. lett ezen a versenyen. Benedek Péter aranyérme történelmi siker is, először fordul elő, hogy egy bokszoló egyszemélyben Magyarországon és Romániában is az adott súlycsoport címvédője.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzői annak érdekében, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség szabályzatnak megfeleljenek, Magyarországon az erre a célra létrehozott Felcsút Ökölvívó Sportklub színeiben indultak.

„Nagyon büszke vagyok a gyerekeinkre. Ahogy az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub színeiben Románia szinten a legjobbak közé emelkedtünk, úgy a Felcsút Ökölvívó Sportklub neve alatt a magyarországi ökölvívás világában is az élmezőnybe robbantunk be. Azt hiszem egyedülálló az az eredmény, hogy ugyanaz a sportoló a címvédő mindkét országban, Benedek Péter személyében pedig ez így van, ő mindkét országban a kupagyőztes a súlycsoportjában. Egyre többen tapasztalják, hogy nálunk milyen szintű munka folyik, és ez milyen kitartással, fegyelmezettséggel párosul a sportolók részéről. Az érmek mellett a szakma, az edző kollégák elismerését is sikerült kivívnunk.” – összegez Huszár Árpád vezetőedző.

Frame Frame Frame Frame
Frame
Eagle Icon

Első közös munka a romániai válogatottakkal  

Az eddigi eredmények és a mérkőzésen mutatott teljesítmények alapján kapott meghívást csapatunk romániai és ökölvívó utánpótlás válogatottak edzőtáborába is. Az első romániai edzőtábort Dorel Simion olimpiai bronzérmes, világ- és Európa bajnok, az utánpótlás válogatottak vezetője irányította. Itt Csiki Róbert, Tóth Szabolcs, Szilágyi Arnold, Búzás Róbert, Vajda István, Benedek Péter Pál, Milotay Dávid, Majlát András, Páll Szilveszter is jelen lehetett, őket jelölte ki erre Huszár Árpád, aki az edzőtáborban velük volt, és részt vettek itt Máthé István és Huszár Dávid edzők is.

Jónius második felében Benedek Péter és Majlát András sportolók, valamint Huszár Árpád edző Zsilvásárhelyen (Tg. Jiu) vett részt a romániai utánpótlás válogatottak újabb edzőtáborában. A válogatott csapata a közelgő Európa-bajnokságra készült.

Ezek a gyerekek 3 éve húztak először bokszkesztyűt a kezükre, akkor kezdték el az edzésmunkát Gyergyószentmiklóson Huszár Árpád irányításával. Ma, 2021 júniusában elmondhatjuk: az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub csapata az ország egyik legjobbja.

Frame
Eagle Icon

Ezüst és bronz a romániai junior országos bajnokságon  

Május végén került sor a juniorok (U16) Románia Kupájára Zilahon. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub 7 sportolóval lépett szorítóba.

Bokszolóink most mutatkoztak be a juniorok közt hivatalos országos versenyen, Páll Szilveszter (52 kg), Nitu Imre (52), Pop Gyula (54 kg) és Szilágyi Arnold (60 kg), Száva Krisztián (80 kg), Covaci Angelo (48) és Milotay Dávid (48 kg) is első alkalommal bokszolt ilyen szintű viadalon. Így igazából a tapasztalatszerzés volt a cél, de titkon újabb érmekben reménykedtünk.

Ehhez képest egy ezüst- és egy bronzéremmel térhettünk haza Milotay Dávid és Nitu Imre sikerei révén.

Milotay Dávid a döntőben a román válogatott első számú versenyzőjével, a Pavel Mariannal csapott össze és nagy küzdelem után a bírók megosztott pontozással az ellenfelet hozták ki győztesnek. Elődöntőben bokszolt Nițu Imre is, de innen nem sikerült tovább lépnie így ő a bronzéremmel zárta az 54 kilósok versenyét. Ki kell emelnünk még Pop Gyula teljesítményét, aki a 8 között az aktuális Európa bajnokkal, Daniel Gîrleanu-val csapott össze, és különbség alig volt látható. Gyula élete második meccsén olyan parázs mérkőzést bokszolt, hogy a jelenlevő szakemberek sorban jöttek gratulálni neki és edzőnknek Huszár Árpádnak. Covaci Angelo és Száva Krisztián is jó teljesítményt produkált, szoros csatákban, megosztott pontozással maradtak alul, így az 5. helyen végeztek, Páll Szilveszter, és Szilágyi Arnold nem jutott be a 8 közé.

Frame
Eagle Icon

5 arany és 2 ezüst a Ghiurca Petru Emlékversenyen  

Marosvásárhelyen bokszoltunk május 20-án a helyi Ring Box klub által szervezett 10. Ghiurca Petru Emlékversenyen. Itt hét U16-os és egy U14-es korosztályú bokszolónk lépett ringbe.

5 bokszolónk győzött és aranyérmes lett, név szerint Páll Szilveszter (52 kg), Száva Krisztián (80 kg), Pop Gyula (54 kg), Milotay Dávid (48 kg) és Búzás Róbert (48 kg, U14). Nițu Imre (54 kg) bemutató meccset vívott, Szilágyi Arnold (57 kg) és Covaci Angelo ezüstérmesek lettek.

Páll Szilveszter, Milotay Dávid, Búzás Róbert, Szilágyi Arnold és Covaci Angelo Gyergyószentmiklós központ sportolói (edzők: Huszár Árpád, Máthé István, Huszár Dávid), Pop Gyula a szalontai alegységhez tartozik, ahol Huzuna Krisztián az edzője. Nițu Imre Déván Nițu Alex keze alatt dolgozik. A székelyudvarhelyi Száva Krisztián Dobes Zoltán tanítványa.

Sportolóink kimagaslottak a verseny mezőnyéből, ahol egyébként Erdély legtöbb jelentős ökölvívó egyesülete jelen volt.

Frame
Eagle Icon

Megszületett az első Románia Kupa aranyunk!  

Elértünk ahhoz a pillanathoz, hogy először állhatott fel egy országos dobogó tetejére egy olyan sportolónk, akivel egész kicsi korától együtt dolgoztunk, aki teljes egészében a mi közös munkánk eredményének első igazán szép gyümölcsét aratta le. Benedek Péter Pál a 2021 májusában Aradon rendezett serdülő (U14-es) Románia Kupán a 41,5 kilósok versenyében lett aranyérmes.

Nagy elismerés illeti Majlát Andrást, aki döntőbe jutott a 65 kilósok közt, de itt a végtelenül kiélezett meccs után ellenfelének a kezét emelték a magasba. Így András ezüstéremmel zárt.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub 2020 őszén csatlakozott a romániai versenyrendszerhez, és egyből az élmezőnybe robbantunk be. A romániai versenyrendszerben a Románia Kupa számít minden korosztályban a legrangosabb viadalnak (a bajnokság mellett), és az itteni mezőny legjobbjai találkoznak itt. A korábbi versenyeken még ezüstöket és bronzokat szereztünk, de meglett most már az első aranyunk is.

Aradon emellett még három bronzérmet is szereztünk Vajda István (40 kg), Búzás Róbert (48 kg) és Akexandru Burleac-ra (48) révén. Mindhárman első éves serdülőkként tették nagyon nehézzé ellenfeleik dolgát.

Burleac a petrozsényi alegységünk sportolója, Dénes Adolf nevelőtanár keze alatt dolgozik, és a versenyt megelőző edzőtáborban csatlakozott a Huszár Árpád vezetőedző irányítása mellett zajló felkészüléshez, a gyergyószentmiklósi központban.

A versenyen szintén újoncként szerepelt még Sinka Botond, Baile Ali és David Antonio is, de nekik nem sikerült az elődöntőbe jutás.

Egyesületünk számára ez a második országos versenyen szerzett aranyérem. Még 2017-ben bajnoki címet ünnepelhettünk a junior női Magyar Bajnokságon, amikor Ferencz Eszter sikerére lehettünk büszkék. Mostani érmünk viszont annál is szebben csillog, egy mérföldkőhöz érkeztünk a munkánkkal: ez az első aranyérmünk, amelyet olyan gyerekünk szerzett, akivel már 10 éves korában elkezdtünk együtt dolgozni, és lépésről-lépésre haladunk előre.

Frame Frame Frame
Eagle Icon

Három aranyat és egy ezüstöt hoztak a serdülők!  

A Kőbánya Kupán a serdülő (U14-es) korosztályban Vajda István, Majlát András, és Búzás Róbert is aranyérmes lett, szép, összeszedett bokszolással múlták felül ellenfelüket.

Nagyon nehéz dolga lehetett a pontozóbíróknak Benedek Péter mérkőzésén, ahol sportolónk szintén kiválóan teljesített, de végül a riválisa kezét emelte fel a bíró.

40 kilóban Vajda István a BSE sportolóját, Héli Gábort győzte le.

Szintén a 40 kilós súlycsoportban Benedek Péter a DÖS versenyzőjével, Jóni Rikárdóval bokszolt.

48 kilóban Búzás Róbert szintén egy TSZ-es sportolóval, Horváth Szabolccsal csapott össze.

Mind a négyüknek gratulálunk, alaposan kitettek magukért!

Indulás Aradra, holnaptól kezdődik egy fontos viadal, a serdülők Románia Kupája!

Hajrá fiúk! Hajrá Gyergyó! Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Frame
Eagle Icon

Kőbánya Kupán 8 versenyzőnk lép szorítóba  

Ma újabb kemény kihívás vár ránk, a Kőbánya Kupán 8 versenyzőnk lép szorítóba.

Budapesten van a csapat, és amellett, hogy az edzőteremben dolgozunk a felkészülésen, a főváros csodás látnivalóit is igyekszünk megismerni.

Futóedzést tartottunk a Duna budai partján, csapatunkból többeknek ez volt az első alkalma, hogy láthatta az Országházat.

Felkészülten, lélekben is feltöltődve várjuk a mai mérkőzéseket.

Hajrá fiúk! Hajrá Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub!

Frame Frame Frame Frame
Frame Frame Frame
Eagle Icon

A tervek szerint haladtak a munkálatokkal a Godako Ökölvívó Sportközpont épületének elkészítése során, s pénteken már a sajtót is beengedték a létesítmény falai közé. A hivatalos átadás a napokban megtörténik, az ünnepélyes megnyitót pedig nyárra tervezik.

Frame
Eagle Icon

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont alapkövét tavaly augusztus 1-jén rakták le Gyergyószentmiklóson, és máris elkészült az 1600 négyzetméteres létesítmény, amit pénteken mutattak be a sajtónak. Az eseményen jelen volt Böjte Csaba, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője is néhány általa felkarolt gyermekkel.

Frame
Eagle Icon

Felépült az ökölvívó sportközpontunk!  

2020. augusztus 1-jén tettük le az alapkövet, és már készen áll az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont épülete. Zajlik a különböző szakhatóságok engedélyeinek beszerzése, hogy minden előírásnak megfelelően nyithassuk meg és töltsük meg élettel.

Magyarország Kormányának támogatásával, a Magyar Ökölvívó Szövetség beruházása révén megvalósult létesítmény magas igényességgel lett kivitelezve.

Az edzőterem még üres, ahogy az emeleten létesülő fitnessz helyiségből is hiányoznak még az eszközök, de a következő időszakban megtörténik ezeknek, és a szükséges bútorzatoknak a beszerzése is.

A földszinten található a versenycsarnokban 700 néző számára lesz ülőhely. A lelátó egyelőre nincs kész, ez majd egy másik munkafázis során valósul meg. Ennek oka, hogy az új tűzvédelmi előírások miatt egy külön biztonsági tartályt kellett építenünk, ami felemésztette az erre szánt költségvetést.

Frame Frame Frame Frame

Nem probléma az, hogy itt csak később rendezhetünk hivatalos versenyeket, lényeg, hogy sportolók edzéseihez a legmagasabb szintű adottságokat, körülményeket biztosítja a sportbázis.

A sportközpont épülete 1601 négyzetméter, ebből 408 négyzetmétert tesz ki a versenycsarnok, és az ehhez csatlakozó szükséges öltözők, mosdók, irodák és más kiszolgáló helyiségek, összesen 787 négyzetméteren. Az edzéseket kiszolgáló szárny kétszintes 814 méter alapterülettel, és helyet kap itt egy 270 négyzetméteres edzőterem, ahol egyszerre akár 40 sportoló is dolgozhat, valamint egy 140 négyzetméteres fitneszterem, minden szükséges felszereléssel, amely az erőnlét fejlesztéshez szükséges lehet. Öltözők, masszázsszoba, mosdók, orvosi szoba és labor is készültek, és várják a használatba vételüket. Az építkezés költsége 380 millió forint.

A létesítmény más küzdősportoknak, aerobiknak, és más sportágak számára is alkalmas lesz, a beruházás következő fázisa pedig az épület mellett egy szabadtéri sportbázis megépítése lesz korszerű, 250 méter hosszú futópályával, kosárlabda, kispályás foci és más sportok számára alkalmas pályákkal.

Frame Frame Frame Frame

Az, hogy megvalósult építkezés, számunkra a lehető legjobb hír, de első számú szurkolónk és lelkes támogatónk, Böjte Csaba testvér jelzi, ezen felül is van olyan történés kilátásban, amire sokan felkapják majd a fejüket.

Böjte Csaba kapcsolatban áll a Széchenyi családdal, akik a „legnagyobb magyar”, gróf Széchenyi István születésének 230 évfordulóján, idén szeretnék elhívni Magyarországra a világhírű bokszolót, Mike Tyson-t.

Ha ez megvalósul, a legendát szívesen látjuk majd Gyergyószentmiklóson is. Egyelőre még nem biztos, de mi számítunk arra, hogy Böjte Csaba közbenjárására ez lehetséges lesz. Tudni kell azt, hogy Széchenyi István volt az egyik első személy, aki Angliában megismerte, hazahozta és itthon népszerűsítette az ökölvívást.

Frame Frame Frame Frame

Egy másik, számunkra magyarok számára még kedvesebb legenda már „beköltözött” az otthonunkba. A sportközpont előcsarnokában található egy rugós labda, amelyet Papp László használt az edzéseihez és itt látható a háromszoros olimpiai bajnok egy kesztyűje is.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub vezetője, Huszár Árpád tájékoztatja az érdeklődőket, hogy új otthonunknak július 16-án, vagy 17-én lesz a megnyitója, amint már rendelkezni fogunk minden szükséges engedéllyel, és az épület berendezése, felszerelése is megtörténik.

Akkora egy kisebb versenyt is szervezünk.

Eagle Icon
További események

Támogatók

Enger logóSzékely Falat logóPlasmatherm logó
Securitech logó
Bauer Hochei logó
Fezosza logóSzékely Budo-Sport logó
Transport Csata Levente logó
Láng Sport logóaqua instal logóMuskátli logó
Mulligan logóAnda Panzió logóDitrói Pékség logó
Industry Transilvan logóBGA logóGlover Constructs logó
Mulligan logóSilstyle logóFontenaturis logó
BertisSmart SafetyEQ Oils
Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA logó

Partnerek

Magyar Ökölvívó Szakszövetség logó
Vissza Fel
Boxing Gloves Icon
RólunkSportközpontEseményekSportolóinkEdzésmunkaRólunk írtákAlegységekKapcsolatOldaltérkép
Készítette és üzemelteti aColorWeb logo